.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

За презервативите..

Смятате ли ги за достатъчно ефикасен метод за предпазване от нежелана бременност и ако не, какъв е вашият начин...

Само да уточня.. Абсолютно съм наясно с разнообразните контрацептивни методи, просто искам да направя нещо като статистическо проучване, с цел да разбера кой точно метод е най-широко разпространен и ефективен

Аз засега съм много доволна от този начин на предпазване,така че смятам,че е достатъчно ефикасен.

аз също съм доволна от този начин на предпазване и досега не съм имала никакви проблеми

Голям фен Аватара на revolver
    Колкото по скъпи ,толкова по ефективни !

Град
    Пловдив
    какво проучване правиш, бе брат...то е ясно, че кондомите са най-разпространени, защото предпазват на 99% пък ако се скъса си има хапчета ... какво толкова се чудиш?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    София
    Аз презерватив не ползвам, причината е, че ми е по хубаво без. Ползвам противозачатачни и като гледам за сега нищо ми няма... пък и аз не сменям партньорите си, да се притеснявам от болести.
    Но иначе по скъпите са по ефективни, това ми е мнението за презервативите.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от artemida87
    Аз презерватив не ползвам, причината е, че ми е по хубаво без. Ползвам противозачатачни и като гледам за сега нищо ми няма... пък и аз не сменям партньорите си, да се притеснявам от болести.
    те тез хапчета нали знаеш, че не са бонбони ... наясно ли си с рисковете?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Cazzaniga
    ВИЖ ПОДПИСА !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    щом като е избрала този метод на предпазване,то е ясно,че е разбрала за рисковете и т.н. Даже и аз предпочитам противозачатъчните пред презервативите. Рядко редовните хапчета правят проблеми. А и има разлика м/у Ескапел и другите като Ясмин
    Станислава

Аз също ползвам презервативи основно,но съм на мнение,че противозачатъчните са по-добрия вариант за момичета.Говорила съм с гинеколог и скоро ще започна и аз да пия.Но това при положение,че имам един сексуален партньор и че и двамата сме сигурни,че нямаме болести предавани по полов път.

*Стар ник - sladkata_bebz

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Да ти кажа, чувала съм хора, който са се оплаквали, но аз от 2 години пия противзачатъчни и нямам странични ефекти. Случи ми се случката презарватива да ми се скъса и не смятам всеки път да се тъпча с разни хапове, който са за спешни случай.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чакайте, де! Отвратителните ефекти на хапчетата не се проявяват веднага.
    дано някой ден не си биете главата с какъв акъл сте ги пили

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Презервативите не са безопасни!!!
    Защото един приятел го блъсна автобус докато беше с презерватив..

Град
    Таити
    Според мен презервативите си остават най-разпространените.Не мисля че ако някое момиче през седмица спи с някви непознати така да се каже и тези противозачатъчни ще я спасят... от бременност може би да но от болестите които може да лепне ...слабо. Ако обаче си има сериозен приятел и са сиг че нямат нещо и противозачатъчните са мн добър вариант поне няма да се притеснявят "ами ако са е скъсал презерватива" "ама ти навреме ли го изкара" "леле да не съм бременна" и всякакви др такива въпросчета които най-вече притесняват тийнчетата които изобщо не са наясно с нещата
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пиех Ясмин няколко месеца обаче забелязах че желанието ми за секс намаля и започнах да свършвам сууупер бавно и трудно (даже и самичка) и като ги спрях всичко се оправи...
    В началото изобщо не си давах сметка че може да е от това но после прочетох че е напълно вероятно и че повечето жени които пият противозачатъчни имат намален сексуален апетит...
    Освен това извънматочна бременност може да стане въпреки хапчетата (четох за няколко такива случаи). Абе като цяло вече не съм чак толкова ЗА колкото бях преди...
    В момента се предпазвам с презервативи и съм доволна.

Град
    В пространството
    Преди да мина на противозачатъчни използвах презервативи и ги смятам за достатъчно ефикасни, проблеми с тях никога не съм имала. Пък и не само предпазват от бременност, а и от болести така че и в това отношение са най-сигурни.

Благодаря ви много за отговорите.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Предпазва от абсолютно всички полово предавни болести, нежелана бременност, а и са абсолютно безвредни...
    Само банални въпроси и естествено банални отговори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си