Извинявам се че ще използвам тази тема но имам проблем ...![]()
купих си обръч но се оказа прекалено лек за да се върти... мога ли да го напълня с нещо и с какво
![]()
сещам се само за пясък ако е сглобяемПървоначално написано от whitebunny
Според мен няма да има, защото движенията които правиш с обръча са много по-бързи от тези, ако го правиш без..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
хванат е с дърво и телбод който не знам как да махнаПървоначално написано от ilsss
Един въпрос тъй като ще го въртя в къщи от този пясък няма ли да стане малко .... нз как да се изразя мръсно
Чувала съм че може да се напълни и с боб но не ми се вижда кой знае колко добра идея![]()
Да има с по-тежкия по-бързо сваляш докато с по-лекия по-бавно аз скоро ще си копувам и сигурно ще е от по-тежките незнамПървоначално написано от Sunshin3
А след колко време се вижда резултатът?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
А,от къде ги купувате тези обръчи ?
на мен татко ми го купи от някакъв магазин той за тва е и толкова лекПървоначално написано от chocolatedidi
Обече си го напълних с боб и жито :Д:Д наистина стана тежък малко играчка с тая фуния ама карай![]()
![]()
Книжарници, магазини за детски играчки, спортни магазини.
От днес почнах и аз да въртя.2 часа след като спрях вече имах мускулна треска на корема.
На мен са ми казвали, че много добре оформя корема ииии затова почнах.
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Въртенето на обръч оформя талиятаНо + него трябва да правиш леки упражнения за крака и ръце
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз също въртя обръч сигурно от два месеца всяка сутрин по 10 мин.![]()
![]()
, тъй като ми е много леко с един въртя два едновременно и найстина има резултат , не стават плочки от първата седмица , но в комбинация със коремни преси и други упражнения найстина има много добри резултати , успех на всички , които са се захванали , много е приятно и не отнема много време
![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Някаква иедя какви са цените на тежките обръчи?Първоначално написано от Sunshin3
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш