- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- \* ~ Обичам го [sun] ~ */
Виждам, че си от Сливен. Внимавай само да не се стигне до Холандия, че от там няма да можеш да опишеш вашата голяма любов. Колко принцески са омайвани така и после ... за пИчурки. ~![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Еми честито :P
Просто аз
Успех с любова![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Mersii![]()
House M.D.
и аз мислех като теб за 1 момче, в началото на тази година..но после всичко се провали..дано всичко между вас продължи все така и по-хубаво..Първоначално написано от burza4e7a
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Аз пък не го обичам..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
даа и айде 'сички злобари тука се обадиха о.О
пък вие всеки път като се разделяте с приятеля/приятелката си що го разтръбявате на всякъде ?! ..
бати кухия въпрос, дето зададе мармаладка ..
и аз зададох един такъв ..
тъпо прозвуча, нали !? .. о.О
някой като се радва, ВИНАГИ ще се намери друг/и, който/които да го оплюят .. -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
smiirnoff, тя мармаладка е доУна злобарка открай време. Факт е обаче, че е права.
браво ..
мързи ме
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Добре,и ние кфо трябва да направим по въпроса???Тука не сме сватбена агенция!Обичайте си се! Няма да ти го земем ,спокойно!
![]()
П.П. Ей начи чудя ви се на акъла! Регвате ссе и почвате:оф,обича ли ме,оф не ме ли обича! Оф ами,ако съм обратна,ами ако не съм!Напишете някоя смислена тема!
![]()
тц.... как дързост и красота... сега върви перла!Първоначално написано от golqmumnik
![]()
обичайте се![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
айде вижте подзаглавието на форума "Има ли любов, усещали ли сте някога това чувство и какви проблеми може да създаде истинската обич" Ето защо споделих чувствата си към приятеля си. Като не ви вълнува, никой не ви кара да влизате във форума.
House M.D.
\ * ~ Не ме интересува [sun] ~ * /![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
НямаПървоначално написано от burza4e7a
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()