- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- още го обичам ;(
пиша тук не, за да търся разбиране или съчувствие.. искам просто да си излея мъката..
всичко започна на 29.04.2009.. ТОЙ ми писа в импулс.. запознахме се.. зарибявахме се.. той искаше да се видим.. но аз или имах работа.. или го мотах.. не знам защо.. може би 5-те години разлика ми пречеха.. една вечер той не беше в града.. липсваше ми.. ии почнах да чета цялата хронология в скайп с него.. (сега доста съжалявам за това..) ии осъзнах, че с това момче може да стане нещо.. писахме си още.. аз започнах да се влюбвам.. което е доста странно.. никога не бях изпитвала нещо подобно.. ;х той ме привличаше адски много.. събрах кураж и му казах какво изпитвам.. той отвърна: "сега ставам ии колкото и да ми е странно ще ти кажа, че има шанс".. стоях като гръмната.. ТОЙ .. ТОЙ ме харесва.. или поне го привличам.. искаше да се видим на следващия ден.. аз пак исках да се измъкна.. беше ме страх.. но отидох.. разходихме се.. заведе ме в тях.. обеща ми да няма издънки.. аз му се доверих.. целуна ме.. аз изтръпнах.. чувството беше.. няма как да го опиша.. с него бях повече от щастлива.. след час му казах, че трябва да си тръгвам.. а неговите думи бяха: не и преди да направиш нещо ! ии посегна към панталона си.. аз го погледнах вцепенено и казах: НЕ ! и той: ще ти се разсърдя.. казах му,че не ме интересува.. ии си заминах.. на следващия ден беше извън града.. нито се обади.. нито смс.. нито нищо.. чаках ден.. два.. седмица.. 3 месеца.. НИЩО.. един ден.. понеже аз уча в даскалото, което той завърши (заради него съм там ;х) и вървя сама .. и едно момче ме спира на входа.. и ме пита: имаш ли огънче.. погледнах го.. това беше ТОЙ.. казах му не.. а той: от къде те познавам?! .. не можах да повярвам.. даже не ме помни.. казах му: не знам.. и тръгнах.. пита момчетата до него: тя от зайците ли е.. и ми свирна: ей зайче.. как се казваш.. казах му името си.. а той отвърна дали го познавам.. аз с насълзени очи казах: вече не! и заминах.. през целия път плаках.. през целия път мислех само за това, как мога да обичам такъв човек.. но и до днес не мога да го забравя.. ;х![]()
Е, той друсан ли е бил, като сте излизали?
Реално погледно е гнусно деграде, а ти имаш мазохистични наклонности.
ЕДИТ: И аз като теб се чудех дали да оставам или да се местя от старото си училище. До последно щях да оставам, заради негово величество. Точно на финалната права драснах съвсем различно училище от това, което първоначално замислях(демек старото ми, което значеше направо да си съсипя бъдещето) и правилно постъпих. Въпросният не беше с 5 години по-голям от мен, а с доста по-малко, но принципът е същият. Не бива, заради един мъж да си съсипваш бъдещето.
Get over it .....Тва ми звучи като някаква сапунка...Момчето е 5 години по-голям и явно е бил загорял толкова ли е трудно да се сетиш ,че не те е имал за каквото и да било.Просто си е играл с теб ,за да получи една свирка.Бил е на принципа ако стане стане ако не приминава на следващата която евентуално ще се навие ...Как изобщо можеш да се "влюбиш" в човек с който само си чатиш..Ако беше толкова лесно.Те хората не си показват "кирливите ризи" на първата или втората среща![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
и аз тфа се чудя.. просто стана ;х
Първоначално написано от FlashMX
казах, че не търся разбиране или съчувствие..
Първоначално написано от Chameleon
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Момиче осъзнай се това не е любов...Знаеш ли в какво си се влюбила ти - в образът който си си изградила посредством милите му думички в скайп.Това не е той ,това е този който ти искаш той да бъде![]()
Истината боли...Никога не си го обичала и ако го опознаеш сигурно няма и да го обикнеш.Просто си се влюбила в една твоя фантазия която си очаквала да бъде реалност .....За съжаление живота не ни дава това което искаме.
П.П. Точно за това запознанствата в интернет сайтове и скайп са нереални защото не можеш да си изградиш никаква представа за човека ....
Ако не очакваше нямаше да дойдеш да изпишеш толкова редове във форум пълен с непознатиПървоначално написано от DoYouLoveMe
.Тайно очакваш някой да те утеши и да ти каже : "Всичко ще бъде наред"....Ама просто трябва да го забравиш и да слезеш на земята ....
![]()
всъщност не очаквам това.. знам, че нищо няма да е наред.. 4ти месец го забравям ;ххПървоначално написано от BlueFace
Изхабила си 4 месеца за такава простотия ....Не осъзнаваш ли че той е искал само да му направиш свирка??? xDD
Браво, аз забравях един година и нещо си. Отначало ще се чудиш как да го забравиш. После ще го мразиш, 'щото така уж ще ти е по-лесно да го забравиш. След това пак ще се тръшкаш, че не можеш без него. След това ще ти хрумне, че трябва да го замениш. След товаще разбереш, че това не е начинът. Накрая ще разбереш, че е тъп и смотан, ще ти е безразличен и ще затвориш страницата. Ако си умно момиче и си над 14, няма да се пържиш толкова дълго в собствен сос, колкото аз се пържих. Но аз бях малка, та затова казвам над 14.
Много точно описа процеса на забравянеПървоначално написано от mArMaLaDkA
Но според мен е безмислено да хаби време в разкаяние и страдание. Трябва да прескочи към частта в която разбира ,че е тъп и смотан и го заменя
![]()
сега не съжалявам, че уча в това училище.. излизам с хубава професия.. ноо това е друг въпрос..Първоначално написано от mArMaLaDkA
финансистка.. специалност банково делоПървоначално написано от lubomirky
Мдааа чара на лошите момчета.Това надали някога ще се промени![]()
На колко си години??
Първоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Какъв чар на "лошите момчета", това са хормоните на подрастваща тинейджърка и олигофреничните изпълнения на някакъв недорасляк.Първоначално написано от totik
Авторке, поне от цялата история е излязло нещо хубаво, а именно училището, в което си. Аз, ако бях останала, нямаше да имам този шанс. Въпреки, че не смятам, че с едното средно само не е възможно да си намериш хубава работа, в предишното ми училище беше абсурд дори език да науча като хората.
Първоначално написано от BlueFace
след 3 месеца ставам на 15
аз ще си продължаПървоначално написано от mArMaLaDkA
мерси за разбирането
![]()
търговска, икономическа същата работа ;д абе карай.. можеш да отидеш и да му благодариш на момчето. поне те е вкарал в хубаво училище :П