пиша тук не, за да търся разбиране или съчувствие.. искам просто да си излея мъката..

всичко започна на 29.04.2009.. ТОЙ ми писа в импулс.. запознахме се.. зарибявахме се.. той искаше да се видим.. но аз или имах работа.. или го мотах.. не знам защо.. може би 5-те години разлика ми пречеха.. една вечер той не беше в града.. липсваше ми.. ии почнах да чета цялата хронология в скайп с него.. (сега доста съжалявам за това..) ии осъзнах, че с това момче може да стане нещо.. писахме си още.. аз започнах да се влюбвам.. което е доста странно.. никога не бях изпитвала нещо подобно.. ;х той ме привличаше адски много.. събрах кураж и му казах какво изпитвам.. той отвърна: "сега ставам ии колкото и да ми е странно ще ти кажа, че има шанс".. стоях като гръмната.. ТОЙ .. ТОЙ ме харесва.. или поне го привличам.. искаше да се видим на следващия ден.. аз пак исках да се измъкна.. беше ме страх.. но отидох.. разходихме се.. заведе ме в тях.. обеща ми да няма издънки.. аз му се доверих.. целуна ме.. аз изтръпнах.. чувството беше.. няма как да го опиша.. с него бях повече от щастлива.. след час му казах, че трябва да си тръгвам.. а неговите думи бяха: не и преди да направиш нещо ! ии посегна към панталона си.. аз го погледнах вцепенено и казах: НЕ ! и той: ще ти се разсърдя.. казах му,че не ме интересува.. ии си заминах.. на следващия ден беше извън града.. нито се обади.. нито смс.. нито нищо.. чаках ден.. два.. седмица.. 3 месеца.. НИЩО.. един ден.. понеже аз уча в даскалото, което той завърши (заради него съм там ;х) и вървя сама .. и едно момче ме спира на входа.. и ме пита: имаш ли огънче.. погледнах го.. това беше ТОЙ.. казах му не.. а той: от къде те познавам?! .. не можах да повярвам.. даже не ме помни.. казах му: не знам.. и тръгнах.. пита момчетата до него: тя от зайците ли е.. и ми свирна: ей зайче.. как се казваш.. казах му името си.. а той отвърна дали го познавам.. аз с насълзени очи казах: вече не! и заминах.. през целия път плаках.. през целия път мислех само за това, как мога да обичам такъв човек.. но и до днес не мога да го забравя.. ;х