.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нужда от разяснение.

ne sum go pravil oshte i ima dve neshta koito vinagi sum se pital

1. jenata kato poluchi orgazum otdelq li se niakakva technost?

2. kato svurshish v prezervativa kakvo se pravi posle? smisul svrurshil si, dobre, no posle kakvo? stavash i mahash prezervativa ili kakvo ne znam

molia vi bez da me ebavate s tupi komentari, naistina e vajno da znam struva mi se mn nelovko taka

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пич порасни и тогава ще си говорим.
    Станислава

are be hora kakvo e tva porastni vie vse edno ne ste bili malki... tolkova li niama niakoi da mi dade normalen otgovor kvo she vi stane vmesto da se pravite na vajni

ще ти кажа, ако почнеш на кирилица.

добре ето на кирилица съм вече

Цитирай Първоначално написано от eskadrilata
    are be hora kakvo e tva porastni vie vse edno ne ste bili malki... tolkova li niama niakoi da mi dade normalen otgovor kvo she vi stane vmesto da se pravite na vajni
    да били сме малки и на тези години не ни интересуваше това! Като гледам за какво питаш съдя,че ти нямаш годините нужни за такива неща..! И не се правя на важен,аз съм. Ае цъкай нещо на компа и стига мисли в/у тези "проблеми"!
    Станислава

добре защо не ми кажете след като свършите какво правите толкова ли е трудно

Супер фен Аватара на Passi0n
    добре защо не ми кажете след като свършите какво правите толкова ли е трудно
    като тръгнеш на училище поне от там нещо ще научиш
    Надявам се де...

Град
    Skenderland
    Това,че пита,не значи,че има намерение да го прави.Интересно му е,на мен също ми е било.

1.Възможно е отделянето на течност,така наречената женска еякулация.Може да се обърка с напишкване,ако момчето не е просветлено,но не е,макар,че излизат от един и същи канал.
    Друг е въпроса с овлажняването...предполага си наясно с това...?
    2.Като решиш да махаш презерватива,махаш го и гледаш да не изтече секрета и го връзваш в онзи край,в който си вкарваш бубата За да няма някой олят,било то ти,гаджето ти или някой комшия (бившия ми ги хвърляше винаги през прозореца )
    Не обръщай внимание на заяжданията,никой не е роден научен
    И няма да е зле да пишеш на кирилица,а не на шльокавица!Има си правила на форума
    Айде със здраве!Задавай следващоте въпроси
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

благодаря за отговора

да наясно съм с овлажняването и не няма да тръгна да го правя просто ми е интересно

значи просто свършваш, махаш презерватива, връзваш го, хвърляш го, обличаш се и готово?

Re: obiasnete mi

офф значи...
    1. jenata kato poluchi orgazum otdelq li se niakakva technost?

рядко,но се случва. Има теми за женската еякулация.

2. kato svurshish v prezervativa kakvo se pravi posle? smisul svrurshil si, dobre, no posle kakvo? stavash i mahash prezervativa ili kakvo ne znam

свършваш. Държиш презерватива в края,за да не се изтече спермата. Изкарваш си хуя ,махаш презерватива,обвиваш го в хартия и го изхвърляш. За 2рия път (ако ще правите 2ри път) отиваш и се измиваш обилно със сапун и слагаш нов презерватив.
    Станислава

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    има някой жени които са по ефектни и праят мазало като свършат нарича се "squirt" (не съм сигурен за правописа)
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    иначе наистина има желание да се учи

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от RedLabel
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    иначе наистина има желание да се учи
    ох ако всички деца правеха подобни жертви в името на сексуалното образувание щеше да е мнооооого добре...

Град
    Skenderland
    благодаря за отговора

да наясно съм с овлажняването и не няма да тръгна да го правя просто ми е интересно

значи просто свършваш, махаш презерватива, връзваш го, хвърляш го, обличаш се и готово?
    Не е задължително да ставаш и да се обличаш,да си тръгваш.Може да останете легнали,малко гушкане,да си поговорите,глупаво е да станеш веднага.Но всичко зависи от връзката,която имаш
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Пловдив
    процент от всички жени на света отделят течност като мъжете
    и презерватива се хвърля,ти к'во си мислиш,че го ядеш после ли?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Re: obiasnete mi

Тоз пък,как ще го махаш? Поне 10-15 години трябва да поседиш с него
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Това,че пита,не значи,че има намерение да го прави.Интересно му е,на мен също ми е било.

1.Възможно е отделянето на течност,така наречената женска еякулация.Може да се обърка с напишкване,ако момчето не е просветлено,но не е,макар,че излизат от един и същи канал.
    Друг е въпроса с овлажняването...предполага си наясно с това...?
    2.Като решиш да махаш презерватива,махаш го и гледаш да не изтече секрета и го връзваш в онзи край,в който си вкарваш бубата За да няма някой олят,било то ти,гаджето ти или някой комшия (бившия ми ги хвърляше винаги през прозореца )
    Не обръщай внимание на заяжданията,никой не е роден научен
    И няма да е зле да пишеш на кирилица,а не на шльокавица!Има си правила на форума
    Айде със здраве!Задавай следващоте въпроси
    Еми това май и е най-точния отговор. И е много добре, че се интересуваш сега, а не после като напраиш някой гаф.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Ехх ама все, ще се намери някой да го ебава хлапето. Няма какво да кажа повече по въпроса... то погоре е обяснено доста ясно.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си