.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Враца
    Зависи колко малко си мацнал
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Шансът да е станала грешка е много, много малък. Ама като гледам как си се паникьосал, най-добре причтелката ти да си направи тест. Айде със здраве и дано не си тати, а следващия път - по-внимателно.

Град
    Русе
    Ами приятелката ти да си направи тест,за да сте спокойни.Шансът да е бременна наистина е мноого малък

Ай ай ,ся и тестове за такава работа. Не може да забременее, замисли се как хората се мъчат да забременяват и не винаги става, следят си овулацията, пък ти ся за едно избърсване, няма стане нищо Споко!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Зависи колко малко си мацнал
    ами малко само като свалях презерватива по ствола дето леко съм го бутнал ... не съм бъркал в презерватива да си мажа рацете , края на седмицата ще направим 1 тест ,защото няма да издържа така минаха 3 седмици от тогава така ,че теста ще покаже реалността предполагам .

Цитирай Първоначално написано от milickata
    ...да не говорим,че се носят и слухове и има случаи в които сперматозоиди са оцелявали и по няколко часа......
    Легенди за сперматозоиди? 0.о
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Ай ай ,ся и тестове за такава работа. Не може да забременее, замисли се как хората се мъчат да забременяват и не винаги става, следят си овулацията, пък ти ся за едно избърсване, няма стане нищо Споко!
    Абе мани ти, има жени дет са толко плодовити, че да ги наплюеш само и са готови...
    Нооооо, човеко, тва не значи, че твойта жена е бременна! Не се шашкай! Рисковете на секса са тва - щом правите секс винаги има шанс.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

Град
    във филма ..

Who's next!

Много ясно че може

Ха-ха-хи-хи-ха-ха-хо, това ми напомня на историята "брат ми се празни в/у тоалетната чиния, мога ли да забрамение докато пишкам?" (rofl) (rofl) след 100 години може и да се прави бебе по въздушно-капков път, ама сега не е въмозжно, или си някой който търси внимание, или просто нямаш и капка мозък в главата.

Я не дей да обиждаш такъф , защо дане е възможно ?Може и да преувеличавам малко и да съм повече паника от други,но е напълно възможно особено ако е била в офулация ,все пак трябва само 1 сперматозоид за да се зачене и навъпросите дали несъм на 15 или това ми е първия път и други такива ще отговоря: на 20 съм не не правя секс за първи път , но не съм правил така друг път и незнам както писах по горе в темата която ест не си прочел "нямам 2-3 нежелани деца за да знам " затова питам ... а и ,риятелката ми е на 18 .

Мега фен Аватара на t0d1t0
    овулация;дали не|съм
    споко бе пич. Т'ва е нормално тука. Прекарай малко време в тоя форум и ще видиш и ти как ще се отчаяш от живота направо
    Станислава

Тоя тряя да е голям плувец сперматозоида ... защо момчето хвърляяя нали ако го клйопне само тряяя момичто да прай челна стойка че за забременей

Всичко е 6 . На приятелката ми и дойте днес ,дотук с филмите благодаря на вскички писали в тази тема ! И естествено вече знам ,че толкова лесно бебе нестава

Цитирай Първоначално написано от Titirito
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Абе мани ти, има жени дет са толко плодовити, че да ги наплюеш само и са готови...
    Нооооо, човеко, тва не значи, че твойта жена е бременна! Не се шашкай! Рисковете на секса са тва - щом правите секс винаги има шанс.
    Едва ли е бременна. Не се шашкай!

Град
    in the reality : )
    НЕ!
    Абе не разбрахте ли, че ако в автобуса се хванеш за дръжката, за която преди това се е фанал някой циганин дето си е бил ч*кия без да си измие ръцете, и после бръкнеш в п*тката на приятелката си, тя няма да роди циганчета!
    Научете се вече, че сперматозоидите не са безсмъртни зомбясали агенти на ЦРУ!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Божеее...Да, ще ставаш мама!Ако ти кихне в лицето тризнаци.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от DopeStarsInc
    Божеее...Да, ще ставаш мама!Ако ти кихне в лицето тризнаци.
    по-точно "тати" момчето е казало,че на приятелката му и е дошло. И си е взел поука
    Станислава

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от aleksandurg1
    Всичко е 6 . На приятелката ми и дойте днес ,дотук с филмите благодаря на вскички писали в тази тема ! И естествено вече знам ,че толкова лесно бебе нестава
    С това темата се приключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си