.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нормално ли е ...

Аз съм момиче на 13 год. ..
    Имам един проблем .. в училището ми .. меко казано .. никой не си харесвам и никой не ме харесва ( до колкото знам ) ..
    Наскоро си намерих нова компания .. и някак си с тях ми е много по-забавно ..
    Когато излизам с приятелите ми от училище .. ми е .. малко скучно .. може би, защото всички момчета са идиоти
    А когато излизам с другите .. много по-забавно ми е ! Момчетата и момичетата са забавни и добри приятели ..
    Кажете ми какво да правя ..

Град
    Пловдив
    и аз съм така,нормално е никой не е казал,че трябва да излизаш само с неадекватниците от клаца ти,аз лично никога не съм излизала с класа,а с моя си компания,на много по-различно ниво от тея от класа
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    around the world !
    Нормално е С класа не знам от колко време си , но там прекарвате доста време заедно и всеки си показва голяма част от истинските черти. Аз също може да имам перфектни отношения с хората от моя клас, но излизам с 3-ма човека, другите не ми допадат като компания. Пък и никъде не е казано, че като сте клас трябва да излизате заедно. Всеки с неговите си интереси.

да не ти пука за тея от твоя клас ;>

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Излизай с тези, които ти е приятно и имаш какво да си кажеш, а не с тези които не ти е интересно. Аз излизам само с четирима човека от класа, редовно и са ми приятели, другите не ми допадат особенно.

Супер фен Аватара на cookie_master
    нормално е естествено
    aко класа не ти харесва,защо да не излизаш с компанията,с която ти е приятно

Голям фен Аватара на meche95
    не виждам никакъв проблем
    както казаха с който ти е по-добре с него :P

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    нормално е
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    да не ти пука за тея от твоя клас ;>
    !

мене хич не ме ебе за моя клас, има няколко човека, с които се разбирам перфектно , другите да го духаат

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Нормално ли е ...

Цитирай Първоначално написано от bananjanet

Аз съм момиче на 13 год. ..
    Имам един проблем .. в училището ми .. меко казано .. никой не си харесвам и никой не ме харесва ( до колкото знам ) ..
    Наскоро си намерих нова компания .. и някак си с тях ми е много по-забавно ..
    Когато излизам с приятелите ми от училище .. ми е .. малко скучно .. може би, защото всички момчета са идиоти
    А когато излизам с другите .. много по-забавно ми е ! Момчетата и момичетата са забавни и добри приятели ..
    Кажете ми какво да правя ..
    еми излизай си с твойте хора, класа като не ти е приятен... се'а.. на сила хубост не става, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си