- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв си тии ...
Мил съм, Добър съм, Очтив съм.....към момичета
Към Момчета... Или сте с мен,или сте против мен...Това не е нахалност,а съдба ;]
Избухлива съм .. но усмивката никога не слиза от лицето ми![]()
Завинаги,спомняй си онези дни ..
Еми добричка съм, но съм много отмъстителнаТърпя дълго време някой, който ми лази по нервите, но като ми кипне ставам много гадна
Ако някой приятел ме помоли за услуга не мога да кажа "Не"
Дори да знам, че много трудно ще му изпълня молбата сърце не ми дава да му откажа и в много случаи съжалявам 1000 пъти, че съм му обещавала нещо
Иначе съм супер весел човек
Непрекъснато съм усмихната, разбирам се с всички, имам много малко проблеми и така
![]()
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Холеричен темперамент.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
гаден.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ами добра сам,приятелски настроена,мила,винаги усмихната ,когато някои ме помоли за услуга не мога да откажа.. (това донякъде е лошо ),не съм егоист и сам прекалено доверчиваи съм срамежлива
![]()
Ми тууПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Избухлива, предизвикателна, мила и учтива когато се налага, и най-вече съм гадна![]()
Аз лошо момче,тресе ме гъзарията,джанти,мотори ,коли - това ми е стихията.![]()
1 на 1 000 000
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Мила, добричка, прекалено наивна може би, самоуверена, усмихната, нахална![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Зависи от настроението ми .. във всеки един момент мога да съм коренно различна ..![]()
Като цяло съм от всичко по - малко ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или казано накратко - моето второ Аз.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амм голяма сладуранка съм общо взето![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
към приятелите - отзъвчива, винаги на разположение ако някой има проблем, за тях всичко давам
а ако е някой друг попринцип съм винаги мила, стига да не се дразни с нещо...Но аз не почвам да се дразня с някой, ако той не си го търси. Тогава мога доста да го обидя, така че да го заболи наистина, обичам да ги човъркам такива
Иначе не съм срамежлива, обичам да говоря, но и да слушам. Инат, вънаги си държа на своето. Не разчитам на други, когато нещо ме мъчи, просто споделям с най-близките приятели. Много суетна, с много мании. Силно чувствителна. Ако се скарам с някой, който обичам го понасям много трудно, нещо постоянно ме мъчи, докато не се оправим. Към гаджетата, които съм имала (с едно изключение)....обичам да ги дразня, да умират за мен, не допускам да ме правят на луда
Силен характер съм. Никой не може да ме накара да се чувствам зле, освен тези, които обичам.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
The Nameless Romantic
The Mindless Destroyer
Red Blindman
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
По принцип ме мислят за добра,фактически зад мен се крие много злоба и това ме прави агресивна на моменти.Иначе съм весел човек,но съм трудна за опознаване,за това и толкова малко хора ме познават истински.Мисля се забавна и не само аз.На моменти съм прекалено мълчалива,това ме прави скучна за тези,които не са ме опознали.Но разгърна ли истинското си Аз,нямам равна![]()
Хората, които не харесвам, ме смятат за агресивна, заядлива, злопаметна, безсърдечна и готова да се самоиронизира с цел пълното унищожение на словесния противник. Пряма съм (с леко садистични наклонности) и отчати непукист. Ревнива и отмъстителна.
За близките ми хора съм обаче мила, сравнително щедра и изслушваща. Мога да правя компромиси и да давам съвети (но давам такива само за неща, от които разбирам).
Голямо въображение и голяма уста с остри език и зъби![]()
амии аз съм
много добричка по принцип
ако някой ме помоли нещо, не мога да му откажа ^^
доста крайна съм
почти винаги съм непукист
голяма лигня съм о.О (:Д)
много рядко избухвам
понякога доста се нервя и т'ва се отразява на околните, ама
те си ме обичат такава *прегръдкИ*
обожавам да говоря
адски трудно ми се затваря устата :Д
много обичам да се запознавам с някви хора :Д:Д
ии обичам да досаждам (разбира се като се лигавя става това о.О ) :Д
супер голям мързел съм ..
даже понякога си се дразня на собствения мързел о.О
най - много обичам да обичам ^^ (от всички изброени това мое 'качество' си го обичам най - много <3) ^^
обожавам изкуството
всичко свързано с него ме вълнува
най - много се интересувам от снимане и рисуване <33
обичам да се смея (това го правя всяка една възможна секунда ^^)
и най - вече съм човек, който си обича живота и съм щастлива такава, каквато съм ^^ ^^
^^
^^ (и тези очички са ми любимите ^^)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от smiirnoff
Същата съм
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...