- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво сънувахте последно ?
Сънувах как една приятелка ми е облякла новата блуза![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Летях с влак със Робърт де Нири и Катри Зита Джоунс .След това дойде некъв и ги уби а аз почнах да плувам и се събудих .![]()
Българчето искаше да ме убие и ме преследваше, но аз се скрих в някаква стая...![]()
През деня бях чел някакви истории за призраци не знам какво си,вечерта си лягам.Лежа,лежа,станах и отивам в тоалетната.На излизане(в нас е коридора,в единия му край е моята стая,в другия входната врата,между тях на едната стена има врати към банята,тоалетната и терасата) и аз излизам от тоалетата,а от моята стая свети и виждам на вратата на банята,където също е светнато,някаква сянка-превъртяхПървоначално написано от laji4ka
След 2 секунди си бях в стаята,въпреки,е някъде по пътя бях усетил,че е моята сянка,защото мърдаше като мен
![]()
напоследък САМО мацки
все едно съм в друга реалност![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
снощи - някви гари, влакове и нещо като депо с много вагони и мотриси, беше вечер и аз обикалях по релсите. може да съм търсила нещо, но не помня какво...Първоначално написано от laji4ka
че правя контролно![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Че съм във Варна,и непременно трябва да продължа пътя си до Каварна,щото ще има рок концерт xD
Ми малко заплетено...първо едно момче,после как с един от моят клас отиваме в тролея и се появява брат ми и имаше още нещо,но ...![]()
Такаа първо се появи класната ми и няколко приятели и всички заедно отидохме да крадем храната на някакви странни опосумчетапосле се озовахме някъде в училище и нататък не помня..
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
не се сещам![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
и аз такаПървоначално написано от terii
![]()
обикновено са някви глупости
но се случват яки сънища.. и като се събудя ми идва да се гръмна че съм си прекъснала прекрасния сън
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
снощи сънувах че ям толумбичкиА аз даже не обичам толумбички
![]()
ЩуротииНякви фризьори, дето ме "съблазняваха" така да се каже
![]()
![]()
![]()
Не оргия де, някой да не си помисли такова нещо
![]()
сънувах, че съм в училище и споря с цяла група учители, не помня темата..![]()
Вафла..
не помня -.-
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+1Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
Алберт Айнщайн
хах,не помня..![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Сънуваш абсолютно всеки път,когато заспиш.Проблемът е там,че не помнишПървоначално написано от tryYy
)
Иии за да не е спам: Сънувах че свиря на електрическа китара,справях се,но опредлено не беше моя инструмент..После седнах зад барабаните и стана купонът xD Ии сякаш бях във видеото на Nothing else matters![]()
Не помня![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ами помня, че беше мн яко, ама не помня какво точно
ииии имаше мои приятели - само момчета![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Оня ден сънувах, че някъв чичка ми дръпна ръката и майка ми му вика "Не барай сестра ми" (?!)![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз обикн глупости сънувам-2 пъти само ме ебило яд ,че се будя,защото всичко беше прекрасно и реално..въпраки,че 1 сън като нищо да се сбъдне деПървоначално написано от ecstazy
другия беше шашав