- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпата свалка която сте чували
"Толкова съм тъп да се занимавам само с теб... ти си най красивото момиче на света сигорно е за тва,пък и по характер си те бива де"![]()
![]()
![]()
![]()
Хайде и аз да си мина от реда.Съвсем наскоро ми се случи.Той още на първата среща ме гледаше постоянно.На втората среща ми каза,че много обича момичета с очи като моите.След това почна-Много си красива,аз ще те взема за жена,голяма си сладурана...Най-нахалното беше- "Ууу,аз ти се натискам,ти се дърпаш.Ще видиш ти,стига мъжа да е упорит,жената лесно се пречупва.Нали Инджи и тя така се дърпаше на Мехмет,ама му пусна накрая ".Аз му викам-Няма пък да се пречупя,тя Инджи е слаба ракия...и не се занимавай с мене,не ти прилича на годините( аз съм на 18, а той на 27 ).Е това е от мене.
^ Аз като казвам, че тея турски сериали не влияят добре на ничия психика...
Стига с тоя Gumus бе ! ! !![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Гледаш и дразниш,пълниш и празниш,и от мойта чаша пиеш сега.
Даваш ли не даваш,ах че мръсница явно обичаш тази игра.
![]()
Дай ги,дай ги,дай ги само да ги видяяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Брях,брях
Бях на море и си седя в лобито на хотела и гледам телевизия.
При което някакво момче пристига и ми вика : "Ти как се казваш?" И аз му отговарям.И той ми казва : "На колко си?" Викам на 15.(Беше преди 2 години)И той казва пак : "Много красиви зелени очи имаш,аз съм на 17,искаш ли да се качим в моята стая?"![]()
![]()
Готин ли беше мотора?Първоначално написано от izlishna
и аз може да се навия........![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
те свалките не трябва да са заучени..като видиш даден индивид измисляш нова за нея
![]()
The Spark
и колкото по-трагичен е индивида, толкова по-малко мислене влагашПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
и така се разждат бисери...
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hinari
![]()
.... не ти завиждам
![]()
Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Среща ме на улицата едно моме недоклатено и ме вика:"Искаш ли да ти направя свирка?"
Каре ги тия момичета???Първоначално написано от Belair
![]()
Еми да беше хубав.. ;д Някфа АприлиаПървоначално написано от DiabolicalSoul
Дай пък щот е хубав мотора и да взема да му се вържа на комплексара ;д Слабо..
той: момичета как се казвате
аз: не ти трабва да зн
той: а може ли да се запознаем
аз: не
той: мерси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми напомня за една друга...Първоначално написано от francheska9
![]()
Вървя си аз по Витошка и отивам да си видя гаджето.При което пристига някакъв мъж,ама видно на около 30 години и ми казва: "Здрасти,забелязах ти походката от далече и ми се стори,че си много интересно момиче."И аз нищо не му казвам и продължавам да си вървя все така умислено,а той вече върви до мене и ми вика: "Аз съм (не си спомням вече как се казваше,да речем Ивайло).Ти как се казваш?"И аз го излъгах,че се казвам Ани.
И той седи и ме гледа и ми разправя: "А скайп,нещо такова имаш ли?Да си початим някой път и да излезем."И аз викам: "Имам,но не го давам на непознати"И той най-нагло ми казва:"Ама аз не съм непознат,нали сега се запознахме.."
И аз само го погледнах и му казах,че бързам да си видя гаджето и той се отказа.
![]()