.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 180
    Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А сега едно сравнение между Трайдент 2 и Топол-м

Обхват:
    Трайдент: 11 300 км; Топол-М: 11 000 км

Отклонение:
    Трайдент: максимум 120м; Топол-М: до 200м

Скорост:
    Трайдент: 21 000 км/ч; Топол-М: 17 600 км/ч

Навигация:
    Трайдент: GPS; Топол-М: ГЛОБНАСС

Цена:
    Трайдент: 31 милиона долара/бройка; Топол-М: 650 хил долара/бройка

Коя ли е по-добрата и по-надеждната. Така че да не си приписваме глупости.
    И източникът е?

Всъщност не ми казвай, и сам се досетих - Уикипедия. Ако вярваш на енциклопедия с отворен достъп за редакция и несигурни данни, блаво на етб. Аз пък разчитам на данни от генералния щаб на руската армия.

Топол-М:
    Обсег: 11 800 км
    Максимално отклонение: 50 метра
    Навигация: ГЛОНАСС/GPS/Galileo Топло е съвместима с трите системи и използва най-очната информация за адедния район
    Скорост:20 000км/ч
    Време на подготовка:30 мин.
    Цена:1 500 000 долара

Трайдент 3:
    Обсег:12 000 км
    Максимално отклонение:150 метра
    Скорост:21 000 км/ч
    Навигация:GPS
    Време за подготовка: 57 мин.
    Цена: 15 000 000милина на бройка

Освен скрост и точност е важно и времето на подготовка мой човек, ако имаш ракета която се подготва за Изтрелване бавно, но е хиперточна не виждам смисъла като докато я подготвиш вече ще си погребан.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Имай си предтава, моя баща е военно аташе и бивш командващ на руските миротворчески сили в Молдова и получава всичкана информация на генщаба и e на Ти с възможностите на руското и американското оръжие.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Имай си предтава, моя баща е военно аташе и бивш командващ на руските миротворчески сили в Молдова и получава всичкана информация на генщаба и e на Ти с възможностите на руското и американското оръжие.
    Особено с второто съм сигурен, че го знае по-добре и от самата Америка. За това промитото ти мозъче не може да заграе, че Русия не може да се сравнява милитарно с Америка, най-малкото поради технологични и финансови причини.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А сега едно сравнение между Трайдент 2 и Топол-м

Обхват:
    Трайдент: 11 300 км; Топол-М: 11 000 км

Отклонение:
    Трайдент: максимум 120м; Топол-М: до 200м

Скорост:
    Трайдент: 21 000 км/ч; Топол-М: 17 600 км/ч

Навигация:
    Трайдент: GPS; Топол-М: ГЛОБНАСС

Цена:
    Трайдент: 31 милиона долара/бройка; Топол-М: 650 хил долара/бройка

Коя ли е по-добрата и по-надеждната. Така че да не си приписваме глупости.
    И източникът е?

Всъщност не ми казвай, и сам се досетих - Уикипедия. Ако вярваш на енциклопедия с отворен достъп за редакция и несигурни данни, блаво на етб. Аз пък разчитам на данни от генералния щаб на руската армия.

Топол-М:
    Обсег: 11 800 км
    Максимално отклонение: 50 метра
    Навигация: ГЛОНАСС/GPS/Galileo Топло е съвместима с трите системи и използва най-очната информация за адедния район
    Скорост:20 000км/ч
    Време на подготовка:30 мин.
    Цена:1 500 000 долара

Трайдент 3:
    Обсег:12 000 км
    Максимално отклонение:150 метра
    Скорост:21 000 км/ч
    Навигация:GPS
    Време за подготовка: 57 мин.
    Цена: 15 000 000милина на бройка

Освен скрост и точност е важно и времето на подготовка мой човек, ако имаш ракета която се подготва за Изтрелване бавно, но е хиперточна не виждам смисъла като докато я подготвиш вече ще си погребан.
    Хахахаха. Това 100% е вярно. Особено за 50 м отклонение на Топол-М. Абе ти чуваш ли се изобщо. Ти наистина ли си вярваш, че една ракетка, която струва 1 500 000 може да се мери с една ракета за 30-32 милиона. И айде да не лъжем повече:

Ето характеристиките на Топол-М:
    Payload (t) 1,000 - 1,200
    Total length (m) 21.0 - 22.7
    Total length w/o warhead (m) 17.9
    Missile Diameter (m) 1.86 - 1.95
    Launch Weight (t) 47.2 - 47.21
    Fuel Weight (t)
    Range (km) 10,000 -10,500
    CEP (m) (Russian Sources)
    CEP (m) (Western Sources) 350m+

Май не правиш разлика между 50 метра и 350 метра?

И един трайдент кажи на баща ти струва между 29 и 31 милиона долара по официални данни от Американската армия - 30.9 милиона щатски долара. Трайдент 1 може и 15 милиона да е бил. И това и да ми го повториш 15 000 пъти, че се приготвяла за по кратко време, ще ти кажа, че се смъква с лазерен лъча за хиляди пъти по-кратко. Питай баща ти като е военно аташе колко части от секундата са необходими на лазерен лъч да направи една от ракетките на пух и прах.

PS: И не съм чувал Топол да е биз изстрелян от подводница...нещо доста често срещано при Тридент 2. Ти си безнадежден случай да се спори. Вярвай се, че Русия има някакъв шанс срещу Америка. Поне ми е весело да се смея на глупостите, които ръсиш.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Отговорът му е, ти каза че разбираш малко руски и ти казвам точно каквото каза баща ми "Доли секунды нужны, но только если наши Тополи они обнаружат, если они их не видят на радаров, и Бог их не спасет." Същото се отнася и за американските ракети на руска територия. А данните са от генщаба, просто са подадени като инфо на баща ми да ги знае. Аз се доверявам на военните, не на Уикипедия, независимо на какъв език го пише. В Екатеринбург има ракетен полк и имам познати в него, тяхната информация за Топол е същата като на генщаба, естествено не гарантирам за достоверност при характеристиките на Трейдент 3, тъй като инфото за тях на генщаба е от непроверени източници.

Град
    София
    Отговорът му е, ти каза че разбираш малко руски и ти казвам точно каквото каза баща ми "Доли секунды нужны, но только если наши Тополи они обнаружат, если они их не видят на радаров, и Бог их не спасет." Същото се отнася и за американските ракети на руска територия. А данните са от генщаба, просто са подадени като инфо на баща ми да ги знае. Аз се доверявам на военните, не на Уикипедия, независимо на какъв език го пише. В Екатеринбург има ракетен полк и имам познати в него, тяхната информация за Топол е същата като на генщаба, естествено не гарантирам за достоверност при характеристиките на Трейдент 3, тъй като инфото за тях на генщаба е от непроверени източници.
    Май ще се повторя или потретя, ако кажа, че Америка почти НЕ ИЗПОЛЗВА радари. Основите на американския ПРО и на Американската система за проследяване са: Сателитни системи + инфрачервени дектори + GPS за навигация. В момента, в който един Топол-М излети, моментално е бъде засечен. Съответно някой от високоенергийните лазери ще бъде насочен в съответната посока и Топол-М ще бъде унищожен. Другият вариянт е да бъде разрушен от земята, защото американските ракети са с до 4-5 000 км/ч по-бързи от руските. третия вариянт е да бъде разрушена с наземен лазер. Американската ПРО и системата за проследяване изобщо не е базирана на толкова елементарни средства. Къде мислиш, че потъват 750 милиарда долара годишно? Точно във военни разработки и войни. Това е около 35 процента от цялата руска икономика. За сравнение Русия по мои данни харчи около 3.6% от брутния си вътрешен продукт, което е равно на 80 миларда щатски долара. Разликата е около 10 пъти в полза на Америка. Баща ти да ме поправи ако греша, но съм сигурен, че цифрите са такива. И Америка е доказала сигурността на лазера още през 1980 година. Въпреки че тогава още е бил примитивен и с много грешки се е справил 100% успешно с няколко вражески ракети. Настоящият американски лазер се самонасочва в рамките на 180 градусова ротация.

Ето едно сравнение верно, че в Германия не е било комунизъм ама то комунизъм фашизъм.Такааа преди години когато е имало още Източна Германия там правят "Трабант" и "Варбург" в Западна Германия в същото време се правят "Мерцедес","Ауди" и "BMW".Друго Северна Корея никаква производимост на нищо докато в Южна Корея колкото и да не са хубави марките ги правят колите "Хюндай","Киа" и т.н. Мисълта ми е, че комунизма си е е*ана работа.
    We ride here!

Град
    Екатеринбург, Русия
    За военно дело отиват 15% от БВП, което пак не е малко. А както виждаш цените не са завишени както в америка, защото страната ми си прави това което е нужно, а не частници, които гледат да имат и печалба, заводите ни произвеждат, а страната плаща само парите за производството и заплатите.

И пак казвам, лазерът вреди с йонзацията си на атмосферата.

Явно не си прочел какво бях писал преди, САЩ разчита на 5 спътника на геосинхронна орбита които засичат ракетата 50 селукинди след старта и след 5 минути определя точната цел. Т.е. 5 минути САЩ тръпнат да видят дали тях ги нападат или не. Има време докато САЩ добият космически ешалон като на руснаците, който следи изкуствената ядрена активност и може да забележи подготовката на ракетите и да започне подготовката на руските ракети в същия момент. Основната заложена цел на руската ракета е НОРАД и чак тогава другите обекти. Защото унищом ли НОРАД край с американската ПРО. Както вече казах Топол лети в космическа орбита, а лазерите там не могат да го докоснат дори с връхчето си. След като застане над целта бойната тлава се отделя и започва свободно падане и разпръскаване на лъжливите, аслед това и на истинските бойни глави. Ако изтреляме всички ракети вие САЩ е унищожи част от тя, но не всички и пак ще нанесем жесток удар на САЩ.
    Не си мисли че САЩ са най-великите. Освен това Китай и Индия са в отлични отношения с Русия и при евентуарен конфликт ще са на нейна страна, а и те имат ядрено оръжие.

Град
    София
    За военно дело отиват 15% от БВП, което пак не е малко. А както виждаш цените не са завишени както в америка, защото страната ми си прави това което е нужно, а не частници, които гледат да имат и печалба, заводите ни произвеждат, а страната плаща само парите за производството и заплатите.

И пак казвам, лазерът вреди с йонзацията си на атмосферата.

Явно не си прочел какво бях писал преди, САЩ разчита на 5 спътника на геосинхронна орбита които засичат ракетата 50 селукинди след старта и след 5 минути определя точната цел. Т.е. 5 минути САЩ тръпнат да видят дали тях ги нападат или не. Има време докато САЩ добият космически ешалон като на руснаците, който следи изкуствената ядрена активност и може да забележи подготовката на ракетите и да започне подготовката на руските ракети в същия момент. Основната заложена цел на руската ракета е НОРАД и чак тогава другите обекти. Защото унищом ли НОРАД край с американската ПРО. Както вече казах Топол лети в космическа орбита, а лазерите там не могат да го докоснат дори с връхчето си. След като застане над целта бойната тлава се отделя и започва свободно падане и разпръскаване на лъжливите, аслед това и на истинските бойни глави. Ако изтреляме всички ракети вие САЩ е унищожи част от тя, но не всички и пак ще нанесем жесток удар на САЩ.
    Не си мисли че САЩ са най-великите. Освен това Китай и Индия са в отлични отношения с Русия и при евентуарен конфликт ще са на нейна страна, а и те имат ядрено оръжие.
    Нито Китай, нито Индия ще нападне САЩ заради Русия, защото САЩ им дължи доста пари. Специално на Китай е към 800 милиярда. Второ Америка също има ешалон, който следи за изкуствена ядрена активност. В това съм 100% сигурен. Освен това американския ешалон следи и за изкуствена сеизмична активност причинена от ядрене тестове. Трето, според световната банка през 2008 година Русия е изхарчила 3.58% от БВП. Освен това не си мисли, че само Русия има ракети, които летят извън земна орбита и могат да разрушават сателити. Американските ASM-135 ASAT са специално разработени за тази цел и са едни от най-бързите ракети в света. Развиват скорост от 24 000 км/ч и никаква съветска ПРО не е в способност да ги спре. Освен това Америка е тествала 5 от тези ракети и всички са уцелили мишените си, докато не ми е известно Русия да е правила тестове с подобно оръжие. Освен това не знам кой те е излъгал или кой си мисли, че Америка има 5 сателита. Америка е страната с най-много шпионски и разузнавателни сателити дислоцирани в околоземна орбита. Да не забравяме все пак, че бюджета на НАСА е 18 милиарда долара, а този на РКА едва 2 милиарда. Не е трудно да се сетиш кой има повече.

Аз не си мисля, че САЩ е най-велика. Факт е, че финансово и икономически е светлини години пред останалите държави и факт е, че икономиката и е много по-силна от руската. Факт е също и военното превъзходство, което е недвусмилесно свързано с финансовото състояние. Факт е и, че в стремежа си да защитиш Русия пренебрегваш финансовата част, която все пак е основното, на което се базират милитарните възможности на една страна. Да Русия е силна, силна, но втора.

Град
    София
    Ето ти бюджета. Предполагам знаеш английски:
    http://trak.in/news/russias-defence-...-in-2010/6980/

ПС: Още един интересен факт. Целия свят харчи 1 трилион и 400 милярда долара. Над 40% от тази сума са харчени от Америка (>650 милиарда). За сравнение Русия има едва 4% дял. Разликата пак е 10 пъти.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Аз не говоря за унищожаването на сателити, а за унищожаването на контролния център НОРАД. А сателитите на НАСА са отделно от тези на НОРАД, въпреки че ако се наложи може да бъде изменено предназначението им. Новият косчимески ешалон на САЩ, който ще е идентичен с руският за милярден път споменавам че е в процес на играждане. Част от тези сателити даже ще бъдат изведени от Байконур с ракети "Ангара", което ме избива на смях - америкаската ПРО доразвита с помоща на руските транспортни ракети. В момента са изведени около 1/3 от спътниците нужни за новия космически ешалон на САЩ. А Русия има достатъчно развита ПРО за да си позволи да не харчи за тях, в момента армията ни е заета с друго - внедряване на Т-95, подводниците проект 955 "Борей" с ракети "Булава", строителството на 7 нови самолетоносача от 4 поколение (първите в света от това поколение) и замяната на стария Калашник с автоматите на Никонов и подмяната на друга стара техника с новите образци - САУ, разни самолети и т.н. В момента тече много тежка модернизация на армията, от догодина зопчва и оборудването на армията с БТР-90. Освен това парите за армията се пренасочват за космически изследвания, скоро ще ходиме до Марс все пак. А Русия си има свое икономическо министерстов и не и пука за това какво пишат чужди банки и медии.

Какво е това мерене на пишки тука? Марсианците са най-велики! Точка.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Какво е това мерене на пишки тука? Марсианците са най-велики! Точка.
    Марсиянците скоро ще бъдат изебани от руската мечка

Град
    София
    Аз не говоря за унищожаването на сателити, а за унищожаването на контролния център НОРАД. А сателитите на НАСА са отделно от тези на НОРАД, въпреки че ако се наложи може да бъде изменено предназначението им. Новият косчимески ешалон на САЩ, който ще е идентичен с руският за милярден път споменавам че е в процес на играждане. Част от тези сателити даже ще бъдат изведени от Байконур с ракети "Ангара", което ме избива на смях - америкаската ПРО доразвита с помоща на руските транспортни ракети. В момента са изведени около 1/3 от спътниците нужни за новия космически ешалон на САЩ. А Русия има достатъчно развита ПРО за да си позволи да не харчи за тях, в момента армията ни е заета с друго - внедряване на Т-95, подводниците проект 955 "Борей" с ракети "Булава", строителството на 7 нови самолетоносача от 4 поколение (първите в света от това поколение) и замяната на стария Калашник с автоматите на Никонов и подмяната на друга стара техника с новите образци - САУ, разни самолети и т.н. В момента тече много тежка модернизация на армията, от догодина зопчва и оборудването на армията с БТР-90. Освен това парите за армията се пренасочват за космически изследвания, скоро ще ходиме до Марс все пак. А Русия си има свое икономическо министерстов и не и пука за това какво пишат чужди банки и медии.
    Дай го това съкращение НОАРД на английски, че изобщо не ми е ясна тази абревиатура на руски/български.

А като заговорихме за самолетоносачи - ето ти малко да видиш, какво се вика 5 поколение. Те дори не се броят за 5 поколение а за нов клас кораби, с които разполага само САЩ. КЛИК Да не говорим, че руското пето поколение се очаква да е с напълно развит потенциал чак през 2050. Нарочно е от уикипедия, защото го има и на руски.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Руснаците имаме такива кораби, но с тази разлика, че всемто самолети има хеликоптери, но много лесно може да се сложат Як-38 или Як-141 с вертикално излитане и кацане.

NORAD - North American Aerospace Defense Command

ПП Не се притеснявай за мене - освен на руски и български говоря и пиша свободно на английски, немски и молдовски.

Верно пък на вас двамата как не ви заболяха пръстите да пишете едно и дсъщо. Дреме ми за САЩ и Русия, колко оръжия имали, колко ядрени бойни глави, кой бил по-велик, кой по-голям го вади- Путин или Обама. Темата по принцип беше за комунизма и това, което е ставало в СССР. Няма лошо да прехвърлите и към съвременността, обаче без да прекалявате и да променяте коренно темата. Или поне си пуснете една нова тема за това, което коментирате, за да не продължавате да изписвате десетки постове, отнасящи се до други неща в тази тема.

Град
    София
    Руснаците имаме такива кораби, но с тази разлика, че всемто самолети има хеликоптери, но много лесно може да се сложат Як-38 или Як-141 с вертикално излитане и кацане.

NORAD - North American Aerospace Defense Command

ПП Не се притеснявай за мене - освен на руски и български говоря и пиша свободно на английски, немски и молдовски.
    Нали си руснак. Толька США значи нещо друго от "и ние имаме". Имате ама май нямате.

За НОРАД мога да ти кажа, че е само ЕДНА от системите, които Америка ползва. Много по-ефективна е NMD, която по мои данни използва шпионски сателити в околоземна орбита. Освен това ползва някакъв X-based радар, конвенционален радар, инфрачервени детектори, въздушни радари и някакви наземни приемници.

Освен това пропускаш най-мащабната американска система за детекция или така наречената MDA, базирана на вече закритите BMDO и SDI. Няма по-масивна система за защита в света. Ползва химични лазери, високоенергийни лазери, X-ray лазери и някакви хиперскъпи хибридни космически лазери, които предпазват сателитите точно от космически ракети. Освен това ползва много различни ракети. Използва абсолютно всички разузнавателни американски сателити в околземна орбита. Използва единствените по рода си хиперскоростни оръжия, които не знам дори на какъв принцип работят. Използва ракети с инфрачервено насочване. Освен сателитите за детекция използва инфрачервени, ултравиолетови и радари, базирани на лъчи от видимия сектор (неконвенционални). Освен това в момента се разработват единствените в света рецептори, базирани на кинетична енргия, които ще насочват ракети движещи се със скорост от 22 000 км/ч и ще излитат за секунди. И това е само малка част от цялата програма. Освен това има разработки с Италия, Англия, Германия и Израел за няколко системи, които да бъдат инкорпорирани в тази и ползва освен всички други лазери, въздушния лазер, за който говорихме вече.

Много се съмнявам руската ПРО да е по-добра от MDA. Америка просто има 3 систем или поне аз знам за толкова. Руската ПРо може да е по-добра от НОРАД, но е далече от NMD и несравни с технологиите и оръжията в MDA. Пак ти казвам, тук става въпрос и за пари.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Много обичам някой да говори глупости - само с едно позвъняване от страна на баща ми в Русия мога да разбера дали говориш врели-некипели или е истина - по-вероятно е първото. Ти искара САЩ страна от 38 век, а Русия я върна в мезозойската ера.

Десантните кораби проект 1798.4 са разработени още през 70-те години, а постъпват на въоръжение в океанския и северния флот през 84 година. Така че нека САЩ се радват на "новата" си придобивка. Освен това Русия е единствената страна която построи ефективен самолет с обратна стреловидност на крилата и автомат който да е еднакво ефективен както под вода, така и на сушата. А има и такива пистолети. Да не говориме че още предз 70-те години беше произведен първият в света автомат с балинсирана автоматика.

НОРАД е контролния център на американските ракети, а ако той бъде унищожен армията на САЩ остава без ядрено оръжие.

Друг е въпросът кому е нужна ядрена война - в момента това оръжие единствено служи за проява на сдъжане от страна на САЩ и Русия да се нападнат една друга, поне аз така го виждам. Една ядрена война, независимо кой ще я спечели ще доведе много проблеми на целия свят за дълъг период от време.

Момчета, я идете в cmd и напишете shutdown -s -t 1 и поживейте малко.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Аз това, което ти го казах го пише официално в интернет. Няма нужда да караш баща ти да звъни в Русия. Просто се порови в интернет и ще си ги намериш сам. НОАРД е нищо сравнение с другите две системи. Това че на теб не ти изнася и не ги беше чувал ми е все едно. Нормално е САЩ да има много по-добри технологии да работи на лазерно ниво след като изпозлва 11 пъти повече пари от Русия са въоражение и след като има 9 пъти по-голяма икономика. Вие си правете самолетчета и автомати - няма лошо. Сравнение с технологиите на MDA, базирана на SDI и BMDO сте нищо. Вие докато разработвате кораб, който единствено Америка има, Америка си разработва проследителни системи базирани на Кинетична енергия.

Всъщност какво ми пука дали ми вярваш. Ти никога не вярваш на нещо, което не ти изнася. Нормално руснак си - няма как да преглътнеш истината за американското милитарно превъзходство. Да не говорим, че MDA разрушава ракети и остатъци от ракети на абсолютно всички фази от излитането до достигането на целта. Абе все тая. Какво да ти обяснявам. Ясно ми е, че не си си и представял такива технологии - няма и да ги видиш скоро. Сори, ама руското ПРО е нищо, ама нищо, сравнение с американската MDA, да не говорим, ако е в комбинация с другите две.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Това все пак ми звучи малко като разказите за кучетата диверсианти успешно залагили експлозиви в тила на немците. Та така и САЩ - много говорят, пишат, чак пръстите им ги болят от писане, ама повечето неща още никой не ги е видял, но се говори че ги има.

Единствено ядрена война, колкото и неприятна да бъде тя - ще покаже коя страна е по-велика, САЩ или Русия. А и май на теб не ти изнася, защото вми цитираше нещо което уж е казала Ванга за САЩ и аз внимателно го прочетох и изкоментирах, но като ти дадох нейни пророчества за Русия и това за чернокожия президент нещо предпочете да си замълчиш тогава. А после аз съм си затварял очите.

Аз за разлика от теб - НА ИНТЕРНЕТ НЕ ВЯРВАМ! На прекалено чного лъжи съм се нагледал в нета, за да вярвам на това което пише в нета.

Със същия успех аз мога да те обвинявам теб в цзатваряне на очите, колкото ти мен по простата причина че ти обичаш САЩ и за етб те са най-велики,те, а на мен пък Русия ми е родна страна и за мен тя е най-великата. И двамата имаме предрасъдъци и това си е, ама май "дивият" и "изостанал" руснак се осети първи за това нещо. За разлика от теб аз обаче не говяря глупости, а реални неща.

И казах че такъм кораб имаме от 70-те година, а за САЩ тези кори са новост.

А сега ще ти кажа какво наистина има Русия, но това е под секрет, никъде другаде не го пише – имаме бомба с антиматерия, която може да унищожи целия свят; невидими за човешкото око танкове, кораби и самолети, а бронята им е толкова здрава че издържат и ан атомен взрив; ракетите ни могат да обиколят Земята 28 пъти и чак тогава да я ударят целта си. А в космоса имаме и лазер с мощността на Звездата на смъртат и ако случайно тръгнеме да губиме някоя война ще взривим Земята.

Град
    София
    Това все пак ми звучи малко като разказите за кучетата диверсианти успешно залагили експлозиви в тила на немците. Та така и САЩ - много говорят, пишат, чак пръстите им ги болят от писане, ама повечето неща още никой не ги е видял, но се говори че ги има.

Единствено ядрена война, колкото и неприятна да бъде тя - ще покаже коя страна е по-велика, САЩ или Русия. А и май на теб не ти изнася, защото вми цитираше нещо което уж е казала Ванга за САЩ и аз внимателно го прочетох и изкоментирах, но като ти дадох нейни пророчества за Русия и това за чернокожия президент нещо предпочете да си замълчиш тогава. А после аз съм си затварял очите.

Аз за разлика от теб - НА ИНТЕРНЕТ НЕ ВЯРВАМ! На прекалено чного лъжи съм се нагледал в нета, за да вярвам на това което пише в нета.

Със същия успех аз мога да те обвинявам теб в цзатваряне на очите, колкото ти мен по простата причина че ти обичаш САЩ и за етб те са най-велики,те, а на мен пък Русия ми е родна страна и за мен тя е най-великата. И двамата имаме предрасъдъци и това си е, ама май "дивият" и "изостанал" руснак се осети първи за това нещо. За разлика от теб аз обаче не говяря глупости, а реални неща.

И казах че такъм кораб имаме от 70-те година, а за САЩ тези кори са новост.

А сега ще ти кажа какво наистина има Русия, но това е под секрет, никъде другаде не го пише – имаме бомба с антиматерия, която може да унищожи целия свят; невидими за човешкото око танкове, кораби и самолети, а бронята им е толкова здрава че издържат и ан атомен взрив; ракетите ни могат да обиколят Земята 28 пъти и чак тогава да я ударят целта си. А в космоса имаме и лазер с мощността на Звездата на смъртат и ако случайно тръгнеме да губиме някоя война ще взривим Земята.
    Хахаххаа. Последния параграф кърти. Америка има доказана бомба която има способността да изтрие всичко в радиус от 10 хиляди километра, но никога не е използвана, защото не е ясно какви ще бъдат последствията.

И на мен ми е ясно, че ти си обичаш Русия и вярваш на баща ти, аз обичам Америка и вярвам на господина по политика, вярвам на посланиците, с които съм говорил, вярвам на ООН. Има едно много просто нещо, което не схващаш, което слага една много проста и ясна точка на спора. Както и да го гледаш имате 10 пъти по-малко пари за оръжие и армия и имато много по-малко финанси като цяло. Не трябва да си ракетен инженер, за да схванеш превъзходството. Аз не знам снаряжението на американската армия на изуст, защото е огромно количество. Не им знам всички лазери и системи, но не ти и вярвам, защото Русия никога няма да признае надмощието на Америка, което е напълно нормално и разбираемо. Ти сравняваш ПРО и НОАРД, но като ти казах за МДА ме обвини, че лъжа, защото не трябва да си хипер интелигентен да загрееш, че Русия няма шанс срещу такива системи. Все тая. Не ми се спори повече. Явно е кой има пъти повече пари -> военна сила. Все ми е тая още колко ракети ще извадиш. Ванга е казала, че Америка ще ползва климатична бомба първа, да видим срещу кого.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Верно пък на вас двамата как не ви заболяха пръстите да пишете едно и дсъщо. Дреме ми за САЩ и Русия, колко оръжия имали, колко ядрени бойни глави, кой бил по-велик, кой по-голям го вади- Путин или Обама. Темата по принцип беше за комунизма и това, което е ставало в СССР. Няма лошо да прехвърлите и към съвременността, обаче без да прекалявате и да променяте коренно темата. Или поне си пуснете една нова тема за това, което коментирате, за да не продължавате да изписвате десетки постове, отнасящи се до други неща в тази тема.
    глас в пустиня

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Не ме заболяха пръстите. В този раздел едно нещо трябва да се повтори минимум 15 пъти, за да се асимилира.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Не, аз няма да асимилирам нищо казано от амк до края на живота си, просто се уморих да говоря едно и също, а и лаща ми започна да се чуди защо го разпитвам толкова подбробно за неща които попринцип много малко ме вълнуват.

Аз още съм на мнението, че не парите, а знанията правят техниката качествена, защото американците са си тъпички по природа и наливат пари за изследвания на нещо което руснаците го знаят от много време и не трябва да хвърлят следства по изучаването му, или пък разузнаването е гепило някаква информация която я ползваме на готово.

Но наистина май наистина се отдалечихме много от същността на темата и затова смятам че трябва наистинва да престанеме. Някой ден ще направя подробно сравнение на всичко между САЩ и Русия, но не сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си