.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Аз само споменах че ако Русия е агресорка досега от Грузия да нямаше и следа, а ти започна да се заяждаш за ядрената мощ.
    Айде да не си измисяме? Ти започна с това колко ядрени глави сте имали и т.н. Няма нужда да лъжеш. Така че ако може да не си приписваме фантасмагории. Наясно съм какво съм писал и какво не съм, така че не ме карай да ти припомням и не лъжи повече, ако може.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от randomperson
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Естествено, че не е само за петрол, а и заради чисто политическо господство
    Ами щом наричаш опит за прочистване на света от репресивни режими, дикататори, терористични организации и икономики, силно базирани на търговията с опиум и производство на тежки наркотици, стремеж към петрол и политическо господство, така да бъде...
    Защо САЩ не се бори с репресивните режими и диктатори в Африка? Например в Сиера Леоне...
    Защо САЩ да се бори с всичко? Защо щатската икономика да влага пари навсякъде? Право го достатъчно успешно в Азия. Да се сети някой друг.
    Защото все се намират репресивни режими където има петрол или други интереси на САЩ <- една военна машина. А колкот одо Азия - отидоха и свалиха Садам който не им беше удобен и сложиха про-американско правителство - puppet government.

Град
    София
    ^Това е голяма глупост, която коментирах вече. С парите, които САЩ даде в Ирак можеше да купува петрол поне 10 години. Не помня точно колко бяха, но ме мързи да направя простата сметка сега. Във всеки случай това е мноооого найвно твърдение, което всеки трезво мислещ човек може да отметне.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Пък и войната в Ирак е доста хубаво обяснение за продължаване на военното производство^

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Пък и войната в Ирак е доста хубаво обяснение за продължаване на военното производство^
    Това е по-приемливо твърдение, отколкото нелепата глупост за петрола.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си