- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шоколади "Линд"
Абе днеска реших за първи път да си взема от тези шоколади на Линд, щото нали много ги хвалят, пък аз по принцип не си падам много по шоколада и не съм пробвала нито един от видовете и ми беше интересно дали наистина са толкова хубави. Тааа отивам в магазина, ама имаше само един вид с 99% какао и тъй като не съм запозната с шоколадите изобщо, си викам айде взимам го, сигурно ще е много хубав и си платих 4-те лева за шоколада и доволна излизам от магазина.
Обачеее в мига, в който аз лапнах 2 парченца, останах буквално отвратенаНямах си на идея, че е възможно някой шоколад да има толкова ужасяващ вкус.
Но както и да е, преглътнах мъчително тези 2 парченца и захвърлих шоколада на една страна като му теглих една майна
![]()
Вие пробвали ли сте други видове на споменатия шоколад и споделете вашето мнение допадат ли ви, или и на вас не ви понасят. А и ми се иска да чуя мнение на някой, който е пробвал също като мен този с 99% какао, да видя дали му е харесал.И като цяло, всеки в тази тема може да споделя любимите си марки шоколад.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...