Абе днеска реших за първи път да си взема от тези шоколади на Линд, щото нали много ги хвалят, пък аз по принцип не си падам много по шоколада и не съм пробвала нито един от видовете и ми беше интересно дали наистина са толкова хубави. Тааа отивам в магазина, ама имаше само един вид с 99% какао и тъй като не съм запозната с шоколадите изобщо, си викам айде взимам го, сигурно ще е много хубав и си платих 4-те лева за шоколада и доволна излизам от магазина.
Обачеее в мига, в който аз лапнах 2 парченца, останах буквално отвратена Нямах си на идея, че е възможно някой шоколад да има толкова ужасяващ вкус. Но както и да е, преглътнах мъчително тези 2 парченца и захвърлих шоколада на една страна като му теглих една майна

Вие пробвали ли сте други видове на споменатия шоколад и споделете вашето мнение допадат ли ви, или и на вас не ви понасят. А и ми се иска да чуя мнение на някой, който е пробвал също като мен този с 99% какао, да видя дали му е харесал. И като цяло, всеки в тази тема може да споделя любимите си марки шоколад.