.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Проблем, не мога да включа лаптопа.

Проблемът е :Имам лаптоп.Последно сестра ми е играла и след това не може да се включи питам е какво е правила ама нищо,казв само че играела и после го изключила .Самия лаптоп нито приема нито нищо,немога да отворя дори CD у-вото да сложа някакъв диск.Постоянно фучи и прави нещо,а екрана е черен как мога да се опитам да го поправя или поне какъв може да е проблема??? Мерси предварително.

до биос стигаш ли?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Единственото което става е 1че вентилатора се включва и до там.Нито започва да зарежда Windows нито нищо.Само черен екран и вентилатор
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

да не го е изпускала,я го чукни лекичко
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Не не е от това.За жалост не става с чукане
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

сервиз.хардуер тука не оправяме

щом поне до биос не стигаш..
    задник съм.

Цитирай Първоначално написано от bug1965
    Единственото което става е 1че вентилатора се включва и до там.Нито започва да зарежда Windows нито нищо.Само черен екран и вентилатор
    Звучи ми като хардуерен проблем, което означава, че ти не можеш да го оправиш сам - без да имаш резервни части с който да пробваш, какво се е скапало! Носи го на сервиз да го видят и да го пробват!

Голям фен Аватара на skuck
    Бате, пробвай да изкараш батерията (и захранващия кабел) след тва задръж копчето за включване 10 секунди, след тва сложи батерията и закачи захранващия кабел. Може да излизнеш късметлия
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Бате, пробвай да изкараш батерията (и захранващия кабел) след тва задръж копчето за включване 10 секунди, след тва сложи батерията и закачи захранващия кабел. Може да излизнеш късметлия
    Ха, тъкмо щях да го напиша... и аз така се оправих веднъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си