.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Тема: Ужас

Ужас

Харесвам си едно момче и бях споделила с една приятелка за това.След две седмици същата "приятелка" ми казва: "Аз ходя с него, нали не се сърдиш, знам че го харесваш, но той ме попита и аз се съгласих" ... Каква "приятелка" само ... ;(

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пази се от приятелки
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Е той да не ти е собственост?Като обича нея какво можеш да направиш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ти 2 седмици в тикви ли беше ?!
    Ако не правиш нищо няма значение дали ще е тя или друга ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Подбирай си "приятелките"
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Той може да не и е собственост, но една приятелка, ако ти е приятелка е щяла да го отреже.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Приятели няма!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от artemida87
    Той може да не и е собственост, но една приятелка, ако ти е приятелка е щяла да го отреже.
    и за кво пък? тя като не може да е щастлива, значи и другото момиче също не може, така ли?

Не си попаднала на приятелка .. по скоро на манипулаторка с лицемерни възможности

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Не си попаднала на приятелка .. по скоро на манипулаторка с лицемерни възможности
    Добре де ти твоя фр обича някой,но този някой го обичаш и ти.
    Освен това и той обича теб,кажи ми какво ще направиш?

Няма да тръгнеш с този който обичаш,защото го обича твоя фр ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от artemida87
    и за кво пък? тя като не може да е щастлива, значи и другото момиче също не може, така ли?
    Защо да не може да е щастлива ?????
    Значи да речем приятелка ти казва, че харесва едно момче и то ти стана голямото щастие, което си чакал цял живот ????
    Айде, моля ти се! Мъжете са много, но приятелите са малко, така че не мисля, че ще е по щастлива от факта да загуби приятелката си и 2-3 месеца да е с някой пубер, вместо да си има приятелката за години напред още !

някоя приятелка ако ми каже, че харесва няк'во си там момче, изобщо няма да я спирам. да не съм гей, я..

ама не си прав.. ако с някой приятел харесваме едно и също момиче и тя хареса повече него.. вярно ще му се сърдя една седмица, но след това всичко ще е постарому, защото ще знам, че тя го е харесала повече него

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    явно е харесвал нея, а не теб
    <N>

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    някоя приятелка ако ми каже, че харесва няк'во си там момче, изобщо няма да я спирам. да не съм гей, я..

ама не си прав.. ако с някой приятел харесваме едно и също момиче и тя хареса повече него.. вярно ще му се сърдя една седмица, но след това всичко ще е постарому, защото ще знам, че тя го е харесала повече него
    Ако просто харесваш, ми ако си влюбен и много искаш въпросното момиче и си споделил на приятел, търсиш съвет от него какво да направиш и хоппппп, той го е измислил по добре от тебе и ти идва с тъпото оправдание, ама тя ми предложи... хахаха айде моля ти се, съмнявам се да забравиш за една седмица, съмнявам се изобщо да забравиш. Може да простиш и да излизаш с този човек, но няма да си толкова близък вече с него и едва ли някога ще му споделиш вече нещо. Тоест от приятел, остава само познатия в него!

Много често вече се случват такива неща, но поне един от така наречените приятели/приятелки трябва да е човечен и да остави другия да е щастлив, въпреки болката, която ще изпита..! В твоята ситуация ти трябва да си силната и добра в същото време.. Знам, че е много трудно, но уверявам те след време ще има друг.. Тогава ще се сещаш за този спомен с усмивка и малко тъга, но поне няма да съжаляваш, че си изоставила приятелка, само заради някое момче..
    Успех мила!

В повечето случаи така става. Харесваш си някого, споделяш и ти го отмъкват под носа. Не защото толкова са харесвали човека досега, ама просто, като си им споменал и изведнъж нещо са почувствали... В повечето случаи е така. Затова трябва да гледаш себе си и да не си отваряш много-много устата пред други хора.

Няма приятелство всичко в днешно време е преплитане на интереси ...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mucinkata93
    Знам, че е много трудно, но уверявам те след време ще има друг.. Тогава ще се сещаш за този спомен с усмивка и малко тъга, но поне няма да съжаляваш, че си изоставила приятелка, само заради някое момче..
    ХАхаах и какво, да и вземе и другия ли... е***и хубавия съвет, преодстъпвай на приятелката си да е щастлива, а ти може и да страдаш, няма проблем, нали тя е добре! Мене ако питаш, не тя изоставя приятелка, заради момче, а приятелка изоставя нея!

Минах и аз през това преди известно време.. Сега, когато погледна назад осъзнавам, че е било по-добре да ги оставя да изживеят няколко седмици заедно.. Приятелката ми след това осъзна грешката, която е допуснала и ми се извини.. А аз и до днес не съжалявам, че предпочетох да не се карам с нея, просто заради момче..!

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Пази се от приятелки
    ++
    I don`t care .. ;] ..

Тъпа овца е твоята "приятелка"...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mucinkata93
    Минах и аз през това преди известно време.. Сега, когато погледна назад осъзнавам, че е било по-добре да ги оставя да изживеят няколко седмици заедно.. Приятелката ми след това осъзна грешката, която е допуснала и ми се извини.. А аз и до днес не съжалявам, че предпочетох да не се карам с нея, просто заради момче..!
    Не става въпрос за каране, става въпрос за доверие... ти градиш години доверие с един човек, вярваш му, че няма да го направи и изведнъж точно този човек, твоя голям "приятел", тръгва с момчето, което харесваш... аз разбирам да не е знаела, ама да знае и да го направи, буквално точно след като и е казано, еми извинявай, ама не мисля, че е "без да искам стана". Радвам се, че твойта приятелка, все пак си е разбрала грешката и е осъзнала, че ти си и по важна от него.

"Приятелката ми" ми казваше: " Не се притеснявай, ще ви събера."

Много по-добре е да се опитат да поговорят и възвърнат доверието.. Предполагам, че става дума за тийн историйка и ние в тази възраст сме подвластни не на ума, а на хормоните си..
    Много добре разбирам и нея, и приятелката и затова се опитвам да и дам най-добрия съвет(поне според мен).

Цитирай Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
    "Приятелката ми" ми казваше: " Не се притеснявай, ще ви събера."
    Е, това вече наистина си е ужасно.. Трудно ти е.. Чувстваш се предадена и изоставена от толкова близък човек.. Но не превръщай обичта помежду ви в омраза.. Знам колко ти е трудно и колко сълзи ще пролееш, но живота е колкото сладък, толкова и горчив..
    Помисли кое е най-доброто в случая за теб..
    Ние тук сме непознати хора, които просто ще ти кажат някакви думи, но дали нас трябва да слушаш или сърцето си - реши сама!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си