Харесвам си едно момче и бях споделила с една приятелка за това.След две седмици същата "приятелка" ми казва: "Аз ходя с него, нали не се сърдиш, знам че го харесваш, но той ме попита и аз се съгласих" ... Каква "приятелка" само ... ;(
Пази се от приятелки![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е той да не ти е собственост?Като обича нея какво можеш да направиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти 2 седмици в тикви ли беше ?!![]()
Ако не правиш нищо няма значение дали ще е тя или друга ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Подбирай си "приятелките"![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Той може да не и е собственост, но една приятелка, ако ти е приятелка е щяла да го отреже.Първоначално написано от haritov
Приятели няма!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
и за кво пък? тя като не може да е щастлива, значи и другото момиче също не може, така ли?Първоначално написано от artemida87
Не си попаднала на приятелка .. по скоро на манипулаторка с лицемерни възможности![]()
Добре де ти твоя фр обича някой,но този някой го обичаш и ти.Първоначално написано от izlishna
Освен това и той обича теб,кажи ми какво ще направиш?
Няма да тръгнеш с този който обичаш,защото го обича твоя фр ли?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо да не може да е щастлива ?????Първоначално написано от lubomirky
Значи да речем приятелка ти казва, че харесва едно момче и то ти стана голямото щастие, което си чакал цял живот ????
Айде, моля ти се! Мъжете са много, но приятелите са малко, така че не мисля, че ще е по щастлива от факта да загуби приятелката си и 2-3 месеца да е с някой пубер, вместо да си има приятелката за години напред още !
някоя приятелка ако ми каже, че харесва няк'во си там момче, изобщо няма да я спирам. да не съм гей, я..
ама не си прав.. ако с някой приятел харесваме едно и също момиче и тя хареса повече него.. вярно ще му се сърдя една седмица, но след това всичко ще е постарому, защото ще знам, че тя го е харесала повече него![]()
Ако просто харесваш, ми ако си влюбен и много искаш въпросното момиче и си споделил на приятел, търсиш съвет от него какво да направиш и хоппппп, той го е измислил по добре от тебе и ти идва с тъпото оправдание, ама тя ми предложи... хахаха айде моля ти се, съмнявам се да забравиш за една седмица, съмнявам се изобщо да забравиш. Може да простиш и да излизаш с този човек, но няма да си толкова близък вече с него и едва ли някога ще му споделиш вече нещо. Тоест от приятел, остава само познатия в него!Първоначално написано от lubomirky
Много често вече се случват такива неща, но поне един от така наречените приятели/приятелки трябва да е човечен и да остави другия да е щастлив, въпреки болката, която ще изпита..!В твоята ситуация ти трябва да си силната и добра в същото време.. Знам, че е много трудно, но уверявам те след време ще има друг.. Тогава ще се сещаш за този спомен с усмивка и малко тъга, но поне няма да съжаляваш, че си изоставила приятелка, само заради някое момче..
Успех мила!![]()
В повечето случаи така става. Харесваш си някого, споделяш и ти го отмъкват под носа. Не защото толкова са харесвали човека досега, ама просто, като си им споменал и изведнъж нещо са почувствали... В повечето случаи е така. Затова трябва да гледаш себе си и да не си отваряш много-много устата пред други хора.
Няма приятелство всичко в днешно време е преплитане на интереси ...
ХАхаах и какво, да и вземе и другия ли... е***и хубавия съвет, преодстъпвай на приятелката си да е щастлива, а ти може и да страдаш, няма проблем, нали тя е добре! Мене ако питаш, не тя изоставя приятелка, заради момче, а приятелка изоставя нея!Първоначално написано от mucinkata93
Минах и аз през това преди известно време.. Сега, когато погледна назад осъзнавам, че е било по-добре да ги оставя да изживеят няколко седмици заедно.. Приятелката ми след това осъзна грешката, която е допуснала и ми се извини.. А аз и до днес не съжалявам, че предпочетох да не се карам с нея, просто заради момче..!
Не става въпрос за каране, става въпрос за доверие... ти градиш години доверие с един човек, вярваш му, че няма да го направи и изведнъж точно този човек, твоя голям "приятел", тръгва с момчето, което харесваш... аз разбирам да не е знаела, ама да знае и да го направи, буквално точно след като и е казано, еми извинявай, ама не мисля, че е "без да искам стана". Радвам се, че твойта приятелка, все пак си е разбрала грешката и е осъзнала, че ти си и по важна от него.Първоначално написано от mucinkata93
"Приятелката ми" ми казваше: " Не се притеснявай, ще ви събера."
Много по-добре е да се опитат да поговорят и възвърнат доверието.. Предполагам, че става дума за тийн историйка и ние в тази възраст сме подвластни не на ума, а на хормоните си..
Много добре разбирам и нея, и приятелката и затова се опитвам да и дам най-добрия съвет(поне според мен).
Е, това вече наистина си е ужасно.. Трудно ти е.. Чувстваш се предадена и изоставена от толкова близък човек.. Но не превръщай обичта помежду ви в омраза.. Знам колко ти е трудно и колко сълзи ще пролееш, но живота е колкото сладък, толкова и горчив..Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
Помисли кое е най-доброто в случая за теб..
Ние тук сме непознати хора, които просто ще ти кажат някакви думи, но дали нас трябва да слушаш или сърцето си - реши сама!