Бахти мастията е тая,и тва ти било "приятелка"![]()
Женските са гадно нещо(не ,че и аз не съм )..ама както и да е.
Заебаваш него,нея и си живееш живота ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Дали ти е приятелка или не-няма да коментирам.А момчето си е право-ще бъде с тази,която харесва.Предпочиташе да ти показва лъжливи чувства ли?
Щом си го харесвала да си му казала![]()
Няма приятели, има просто познати.![]()
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Олелеее случи ми се абсолютно същото-първо беше игра(че го харесвам) й казах аз на пачата тей тей харесвам Петко напримери тя вика а ам то и аз,и почва ми обясняяя пачата как мислела да му предложи как щели се целуват,дали щели да праат секс,къде щели да ходят и аз я гледам и й викам ам и аз го харесвам не забравяй а па тя ми вика ем аз ще ходя с него
а взех че наистина го харесах,но.... тъпа гадна смотана...нема приятелки-само предателки!!!!
еми така се е получило,явно не ти е истинска фр.,аз съм изпадала в такава ситуация,той харесваше мен,мойта фр харесваше него и аз го харесвах,ноо реших,че заради едно момче не трябва да си разваляме приятелството и той след време хареса нея и така тръгнаха,тъй че се радвах на нейното щастие![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Явно хората като теб soul1199 са малко ... за жалост
а ти пък каква приятелка сивместо да се радваш,че са щастливи кво правиш,пускаш злобни теми ,пропити от самосъжаление...
![]()
еми така са "приятелките" аз затва вече не споделям :P![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ужасТ ..![]()
![]()
Извод: Не се доверявай на разни "приятелки" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чак пък ужас...![]()
Ми приятелката ти е права...все пак пича ако харесва нея,така или иначе си нямала шансове с него.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+1Първоначално написано от NamelessRomantic
радвай се за тях... щом той харесва нея, малко вероятно е да иска да бъде с теб, така че чак такова предателство не е...
REGGAE BOOM <3
^
според мен е предателство щото е много егоистично от нейна страна да тръгне с момчето което знае че харесваш .. такива приятелки като нея не ти трябват ..щом тя е тръгнала с него значи не мисли за това как ще се почувстваш ти от този факт
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Ами ако ти е истинска приятелка и държиш на нея и знаеш, че тя мн хар момчето, се радвай за тях...такъв е живота...Нооо ако имаш приятелка като моята, на която ако кажех че едно момче ми е симпатично или го хар, но примерно не го познавам, тя отиваше, запознаваше се с него и те тръгваха или се сваляхааз нали съм срамежлива и винаги оставях на нея - отворената да ме съсипва, но докато не ми писна...Прецени добре каква приятелка ти е, ние няма как да ти кажем...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами виж зависи.. Коя от двете го познава първаПървоначално написано от haritov
има случеи в който съм запознавала мои приятелки с момчета и се заобичват
.. Ако аз го познавам преди нея може и да тръгна с него, но ако тя го познава преди мен много ясно, че няя да постъпя така подло
![]()
Мога да ти кажа от страната на момчето ... как изглежда при мене се е случвало 2 пъти с ралзликата че при теб приятелката ти го е спечелила а при мен просто си затварям очите и нищо нестава с никоя
Е тва е най ограниченото мислене ...Като са приятелки какво??То момчето като не я харесва да няма на сила да го накарат?Щом си е харесало приятелката и приятелката го харесва нека са щастливиПървоначално написано от artemida87
Ти ако и беше приятелка щеше да се сетиш ,че явно момчето не го кефиш и щеше да се радваш че са заедно ...
Мисленето : "Аз не мога да го имам ама и ти няма да го имаш" е ограничено и тъпо...
П.П. Няма никакво значение коя го познава първа...Щом той си харесва другото момиче значи иска да е с нея ,а не с авторката ....
--------------------------------------------------------
еми кат си грознаПървоначално написано от MissCoFFeTearOfl
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ГруубоооПървоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
не ме цитирай,простак съмПървоначално написано от BlueFace
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от haritov
Брях,брях
това ми напомня случаите от преди 2-3 години когато една приятелка само да чуе ,че си харесвам някое момче и веднага почваше-и аз го харесвам ....![]()