.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Тема: Ужас

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бахти мастията е тая,и тва ти било "приятелка"
    Женските са гадно нещо(не ,че и аз не съм )..ама както и да е.
    Заебаваш него,нея и си живееш живота ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Дали ти е приятелка или не-няма да коментирам.А момчето си е право-ще бъде с тази,която харесва.Предпочиташе да ти показва лъжливи чувства ли?

Щом си го харесвала да си му казала

Няма приятели, има просто познати.
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Олелеее случи ми се абсолютно същото-първо беше игра(че го харесвам) й казах аз на пачата тей тей харесвам Петко например и тя вика а ам то и аз,и почва ми обясняяя пачата как мислела да му предложи как щели се целуват,дали щели да праат секс,къде щели да ходят и аз я гледам и й викам ам и аз го харесвам не забравяй а па тя ми вика ем аз ще ходя с него а взех че наистина го харесах,но.... тъпа гадна смотана...нема приятелки-само предателки!!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми така се е получило,явно не ти е истинска фр.,аз съм изпадала в такава ситуация,той харесваше мен,мойта фр харесваше него и аз го харесвах,ноо реших,че заради едно момче не трябва да си разваляме приятелството и той след време хареса нея и така тръгнаха,тъй че се радвах на нейното щастие
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Явно хората като теб soul1199 са малко ... за жалост

а ти пък каква приятелка си вместо да се радваш,че са щастливи кво правиш,пускаш злобни теми ,пропити от самосъжаление...

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    получила си узар под кръста

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    еми така са "приятелките" аз затва вече не споделям :P
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на Hilary_
    ужасТ ..

Извод: Не се доверявай на разни "приятелки" ..

Супер фен
    Чак пък ужас...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ми приятелката ти е права...все пак пича ако харесва нея,така или иначе си нямала шансове с него.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Ми приятелката ти е права...все пак пича ако харесва нея,така или иначе си нямала шансове с него.
    +1

радвай се за тях... щом той харесва нея, малко вероятно е да иска да бъде с теб, така че чак такова предателство не е...
    REGGAE BOOM <3

^
    според мен е предателство щото е много егоистично от нейна страна да тръгне с момчето което знае че харесваш .. такива приятелки като нея не ти трябват ..щом тя е тръгнала с него значи не мисли за това как ще се почувстваш ти от този факт
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ами ако ти е истинска приятелка и държиш на нея и знаеш, че тя мн хар момчето, се радвай за тях...такъв е живота...Нооо ако имаш приятелка като моята, на която ако кажех че едно момче ми е симпатично или го хар, но примерно не го познавам, тя отиваше, запознаваше се с него и те тръгваха или се сваляха аз нали съм срамежлива и винаги оставях на нея - отворената да ме съсипва, но докато не ми писна...Прецени добре каква приятелка ти е, ние няма как да ти кажем...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Не си попаднала на приятелка .. по скоро на манипулаторка с лицемерни възможности
    Добре де ти твоя фр обича някой,но този някой го обичаш и ти.
    Освен това и той обича теб,кажи ми какво ще направиш?

Няма да тръгнеш с този който обичаш,защото го обича твоя фр ли?
    Ами виж зависи.. Коя от двете го познава първа има случеи в който съм запознавала мои приятелки с момчета и се заобичват .. Ако аз го познавам преди нея може и да тръгна с него, но ако тя го познава преди мен много ясно, че няя да постъпя така подло

Мога да ти кажа от страната на момчето ... как изглежда при мене се е случвало 2 пъти с ралзликата че при теб приятелката ти го е спечелила а при мен просто си затварям очите и нищо нестава с никоя

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от artemida87
    Е той да не ти е собственост?Като обича нея какво можеш да направиш?
    Той може да не и е собственост, но една приятелка, ако ти е приятелка е щяла да го отреже.
    Е тва е най ограниченото мислене ...Като са приятелки какво??То момчето като не я харесва да няма на сила да го накарат?Щом си е харесало приятелката и приятелката го харесва нека са щастливи Ти ако и беше приятелка щеше да се сетиш ,че явно момчето не го кефиш и щеше да се радваш че са заедно ...
    Мисленето : "Аз не мога да го имам ама и ти няма да го имаш" е ограничено и тъпо...

П.П. Няма никакво значение коя го познава първа...Щом той си харесва другото момиче значи иска да е с нея ,а не с авторката ....

--------------------------------------------------------

Re: Ужас

Цитирай Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
    Харесвам си едно момче и бях споделила с една приятелка за това.След две седмици същата "приятелка" ми казва: "Аз ходя с него, нали не се сърдиш, знам че го харесваш, но той ме попита и аз се съгласих" ... Каква "приятелка" само ... ;(
    еми кат си грозна
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    Харесвам си едно момче и бях споделила с една приятелка за това.След две седмици същата "приятелка" ми казва: "Аз ходя с него, нали не се сърдиш, знам че го харесваш, но той ме попита и аз се съгласих" ... Каква "приятелка" само ... ;(
    еми кат си грозна
    Груубооо

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    еми кат си грозна
    Груубооо
    не ме цитирай,простак съм
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Sофiiя City xD
    автобусите и момчетата са през 5 минути

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Е той да не ти е собственост?Като обича нея какво можеш да направиш?
    Брях,брях

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    това ми напомня случаите от преди 2-3 години когато една приятелка само да чуе ,че си харесвам някое момче и веднага почваше-и аз го харесвам ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си