Хубаво, ама никъде не е написано, че приятелката на авторката е харесвала въпросното момче. Явно е от типа момичета, на които който и да им предложи ще приемат. Ако случая е такъв, значи това момиче изобщо не е добра приятелка и не си струва човек да се занимава с нея.
ъъъ,чакай сега...значи нещо не разбрах,той я е попитал какво...дали иска да ходят![]()
![]()
омггг ...ми незнам какво да кажа,явно тая не ти е приятелка,пък момчето не те е харесва сигурно,ама радвай се кой знае какъв е...щом е тръгнал с тая ти приятелка,още повече,ако е знаел,че го харесваш и знае,че сте приятелки...продължи напред
![]()
Ако "приятелката" ти и той са се харесвали какво пък , защо да не са щастливи ... и без това няма да е с теб ... Но ако тя е с него само,за бройката .... Имай си едно на ум в бъдеще![]()
Благодаря за отговорите
Не знам .. , но не съм съгласна с мненията.
Ще ти кажа само едно .. "Насила хубост не става".
Той може въобще да не се интересува от теб.
Може би изпитва чувства , който не можеш да промениш към приятелката ти.
Може и връзката им да не потръгне , но поне тя му е дала шанс.
Според мен приятелката ти , не те е предала. Може това да е любовта на живота и.
Ако наистина я цениш , ще помислиш отново. И погледни нещата от друга преспектива.
Успех..
Ъъм какъв шанс му е дала-никъде не се казва че приятелката го харесва,тва не е никъв шанс а просто правене на мръсно,и кфо има да я цени като тя я надцаква,нема смисъл,не бих се съгласила с теб при никакви обстоятелстваПървоначално написано от iiordanova
Това,че ти го харесваш не означава,че и приятелките ти не могат да го харесватА и не виждам,какъв е проблема,след като ти явно нищо не си направила по въпроса (т.е. не си направила нищо,с което да му покажеш,че искаш да сте заедно),а и се вижда,че той харесва приятелката ти,а не теб ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Може пък да не е харесвал теб,а нея.Не виждам нищо лошо в това![]()
Нещо такова... защото свестни приятели се намират рядку....Първоначално написано от FancyGirl
It's too late...
Цяла история "Ама аз го/я заплюх първи/а" е пълна детинщина...И се замисли...което ти е по важно...някъв пикливец там глупав или приятелката ти? А и ако искаш нещо го печелиш...то не пада от небето...
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Благодаря за отговорите
++ тва еПървоначално написано от mucinkata93
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Някой казват чее момичето е виновно че не е действало ? А проклетата " "приятелка" " можеше поне да и каже така и така момчето което харесваш ми предложи да бъда с него. Ще се обидиш ли и такива неща... Не ви знам какви са тези женски приятелства.. За тва се радвам най много в моя живот Имам приятели готови на всичко заради мен и са го доказвали неведнъж....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ужасТ
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
и аз все за т'ва се сещам..Първоначално написано от LoveRetroMusic
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ами тая твоята "приятелка" като знаеше че го харесваш за кво изобщо се е съгласила бе.....
Мерси за отговорите
Първо , което е няма истински приятели ;]]
Второ , може и тя да го е харесвала .. постави се на нейно място и се запитай дали ти нямаше да направиш същото .. Лично аз не бих се съобразявала с моя приятелка,която познавам от скоро, ако примерно и аз го харесвам .. Но при всеки е различно .. Ти през тези 2 седмици , трябваше да действаш,защото наистина кво е значението , с твоя приятелка ли е или с някоя друга ;]] Помисли си ..
Е как да ти помогнем. Единствено мога да ти кажа, че не ти е никаква приятелка, което и ти си го разбрала . .
Bon Jovi - Always
Баси приятелката,разбираш ли?!?!?! Разкарай я тая кучка!Никва приятелка не ти е ... :XXXx
tAke a dIrty pIcture![]()
Зависи откога приятелката ходи с момчето - откогато си й споделила или от по-отдавна. Ако е от по-отдавна, не можеш да я виниш. Хубаво е, че ти е споделила - явно ти има доверие. Наистина - ако ти беше на нейно място какво щеше да направиш?