balon4eeeee кой е тоя Нустрадамос? Почти му уцели името... пробвай пакЖокер от Костов искаш ли?
![]()
има право на още 2 опита да му уцели името.. ако не го направи, наказанието ще бъде да й се направи букаке от мъжката част на форума![]()
и Костов ще присъства![]()
Вие сте много зле бе Цигани са ви родителите бе .
Ностадамус Нустрадамус все таааая
който търси - намира . ^^
добре де извинявай... само майка ти и баща ти са цигани.. ти не сиПървоначално написано от balon4eeeee
![]()
а бе момче я не си прави плоски базици с това което не знаеш и не трябва .Първоначално написано от WooDo
който търси - намира . ^^
е добре де добре, извинявай, не си циганка... ти си от ромски произход..![]()
^
Айде оспамихте темата![]()
P.S:Не ми се вярва много на тези теории, по скоро са за да се направи някой филм или книга с голяма популярност..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
има още един (последен опит)
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
2012 - Легенди, от които Холивуд печели... Не осъзнавате ли от къде тръгна рекламата? Подобни конспирации обаче винаги са успешни и се подкарват с определена цел от 2004 насам. Преди това кой изобщо се интересуваше от 2012?
Аз пък си вярвам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Няма разминавания от датата през 2012.Първоначално написано от balon4eeeee
Всичко е пресметнато в тези различия.
А и не разбирам защо казвате и твърдите,че 2012 няма да е краят или предсказанията за 2012 са измишльотини.
Никой не знае за момента,или поне не го е казал публично,дали ще се случи или не!!!
Така че моля не се изказвайте с фразата "Не, няма да се случи"!
Няма едностранчив отговор какво ще стане утре, но да ми се гадае по някакви не съвсем сигурни източници, както и рисунките на Нострадамус( това подобно на S нещо същност е галактиката видиш ли, а тритте луни били три затъмнения) е несериозно.
То се вижда, че нещата не отиват на добре- 16 градуса през ноември месец и то края не е нещо нормално. Че ще се мре, ще се мре, но няма да е толкова скоро.
Иначе гледах филма: типичен американски филм за края на света...ефектите бяха страхотни обаче!
Бахти заблудените хора, майна!Ауе мислете уе, човек с здрав до ся да го е проумял 1000 пъти е. Календара им свършва, почва следващия цикъл, след него ще има още и още и т.н. НИЩО ПОВЕЧЕ! УУУУУУбеден съм!
п.п. Така добре ли е?
Издребняваш!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
И мен ме Обеди!Първоначално написано от skuck
Grumpy old madman
ЕЕ де да беше само той източникът!!Първоначално написано от skuck
Добре, кажи други източници? Ще се радвам да се запозная, пък туко-виж може и мнението си да променя.Първоначално написано от Nikneg
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Не вярвам много на това, ама все пак нищо не се знае.
Още утре може да ни удари метеорит и да ... майката и на хората и на земята и ан всичко.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Самоубий се преди края, тамън няма те боли от астероида къде щи гръмне в.. трибуквиетоПървоначално написано от Nikneg
.!.
Пф, пълни глупости.
Края на света идва от на баба ми абитурентския бал, простотии.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..