.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли , че през 2012 ще свърши Светът?

Гласували
79. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,защото е предсказано от Маите и от Учени.

15 18,99%
  • Не , това са пълни измислици.

64 81,01%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87

Тема: 2012

Град
    в света на приключенията ..
    не вярвам........
    но пък филмът е мн як

Град
    бълХаристан
    нека, и да се свършва вече!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    хахах колко пари се направиха по тая тема просто не е истина, такова нещо като 2012-краят на света има по филмите, 2012 свършва календарът на маите и ТОВА Е!
    явно им е писнало да драскат...

КО?!
    не е ли вярно?
    то густо, то пусто

Глупости пъъълни!

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    нека, и да се свършва вече!

и аз тва викам. не вервам,че ше стане нещо,но аз искрено ше се радвам,ако стане. света отиде на много зле,хората са измет,да умират. и да почне всичко отначало,чисто и неопетнено. един нов свят,една нова система.

аз ше се прежалим за каузата,ако требва. немам кой знае колко да губим.
    ти си от първия тип,но не искаш да го покажеш

защо да се радваш!!!?
    ако започне чисто нов свят,той отново ще достигне нашата предполагаема участ!
    но ако оцелеят някои,промяната ще е налице

Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    То и 2000 година щяхме да умрем ама е го, оцеляхме, след това на 06.06.2006 пак щяхме да мрем, на 08.08.2008 също.. ама "мъжки полов орган", живи сме.
    Слейър направиха концерт на 06.06.2006г.

Света отива към зле.
    Края няма да е рязвък, освен ако няма фатален сблъсък с друго небесно тяло.
    Възможностите са много и са различни.
    Не се тормозете да го мислите, гледайте си живота и толкова.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Доколкото си спомням и 2000 трябваше да свърши, беше мн сигурно, щото Нострадамус го беше предсказал (а той е мнооого добър, човека си е разбирал от работата ;р). После се оказа, че не било 2000-ната, 2001 щяло да бъде, объркали се били. (: Сега 2012... Е, а дано не се бъркат повече, че все не можем да го дочакаме.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    на хората им давам още 2000 години макс... даже много опитимистично звучат

Светът като цяло водейки същата с нищо неограничена политика на безконтролно размножаване е обречен на крах. Принципа на Малтус в действие. Няма нищо което да го отклони от траекторията освен масово измиране на голям брой хора по някаква причина и дори и това просто ще отложи краха а няма да го предотврати. Нужна е коренна промяна в идеите и ценностите за да има някакъв изход от ситуацията.
    Край на света във вашия и в холивудския смисъл на думата е доста невероятен, докато края на света такъв какъвто го познаваме е неизбежен.
    Визирам коренна промяна в начина на живот, в възможностите, във вида и количеството на приеманата храна, дори на идеалите и ценностите към пъти по-лошо.
    Събитието ще бъде деконструкция на съвременните общества, икономика, и планове за развитие до по-стабилни и базирани на реалността нива.
    Процеса вече е започнал, 2012 процеса ще продължава. Въпроса е колко точно ще продължи и как ще изглежда всичко след края му.
    Оттук нататък живота ще се променя единствено към по-лошо и основните схващания и понятия за света ще претърпят коренни промени, сблъсквайки се със непреодолимата стена на ресурсните ограничения.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз се надявам да свърши. Така ще имам основателна причина последния месец да не знам къде се намирам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    аз понеже съм егати оптимиста и реалиста си мисля да живея до когат ми писне(демек няма да е скоро),а пък в такива глупости не вярвам,ако ми го докажат може би по ще съм склона

п.п.толкова отчаяни хора ли има от живота че искате той да свърши?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    РЕАЛНО,света свърши много отдавна.

някъде в края на 90-те. сега всичко е некъв фарс и пародия.

живеем в неква изкуствена имитация.

и некви тука ми се плашат,че видиш ли 2012-та можело да изгубят "безценните" си животи,имуществото и предметите,които са си купили. голема работа.

вашия свят отдавна е свършил,толкова сте мъртви,колкото не може да си представите
    много си прав, бате! Евала! Но за всичко това е виновен Костов !

Повече от фен Аватара на Goebbels
    А някои говорят, че Костов бил режисьор на филма?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    А някои говорят, че Костов бил режисьор на филма?
    точно така!

И на мен ми писна да я гледам тая дата навсякъде.Ще дойде 2012 и ще видим какво ще стане(най-вероятно нищо интересно).Какво са се вкопчили всички репортери и режисьори в идеята за края на света.Както казаха преди мен одавна света си е заминал,вече нито има морал,нито някакви ценности,които да ни правят живи ХОРА.

*Стар ник - sladkata_bebz

А и като е доказано от учените защо всеки втори има различна версия?Кое по-точно е доказано?!

*Стар ник - sladkata_bebz

Цитирай Първоначално написано от martini
    А и като е доказано от учените защо всеки втори има различна версия?Кое по-точно е доказано?!
    доказано е, че Костов съсипва държавата и 2012 ще дойде на власт оттам и края на света...

най-вече те

и Костов

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Света няма да свърши.... просто ще има огромни и колосални промени в начина на живот на всеки 1 от нас.Света наистина може да свърши,но за нас.Трябва да изберем дали да престанем да се ебаваме с природата или да си измрем..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на _donna_
    Уеуе,къв е тоя филм?
    И сестра ми - верно,че е малка и тъпа ама се прибира и "Ау,ужас,то не се знае какво ще стане тогава..."

Имам само едно да ви кажа : ГОТВЕТЕ СЕ!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Значи,календара на маите просто свършва 2012,бях чул и че предричали край на някакъв цикъл от не знам си колко години обаче и така да е,НИКЪДЕ в календара им не се споменава за край на света...писна ми от тези фарсове,на бас че идеята е американска.За момент се замислих дали някой идиот не е пуснал слуха,че да могат да прокарат поредния филм за Апокалипсис

Град
    •••Пловдив•••
    Дано стане ,искам да гледам как гори света , и да загинем пияни с аверите пйеки като за последно ..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Гледах филма, не ми хареса. Имаше някои моменти, които бяха безмислени.

Не, не вярвам, че на тази дата и година ще дойде края на света.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Вероятността да се случи нещо е много голяма . Първо , в цикъл през 2600 години май години слънцето се изравнява със нашата галактика - млечният път и това дава началото на нова ера на земята . Има доста доказателства от биологична и физическа гледна точка и разбирасе всеизвестните придсказания на Нострадамос , чийто предсказания могат да се поставят на доста съмнения . В Календарът на маите обаче няма 2 месеца от нашия календар , които са добавени от нас и това май бяха юни и юли . Поради този факт се получават логични разминавания във времето ... разбирате ли ? ;D xaxaxaxax
    Ъъъ според мен и филма и всичките офанзиви около 2012 са си точно пълна конспирация ногласена добре на която сме подложени кажи-речи изцяло .
    който търси - намира . ^^

Град
    Непостоянно
    От физична гледна точка все още не може да се случи.
    От гледна точка теорията за календара на маите, той просто изразява определена цикличност.. повтаряла се досега достатъчно пъти, за да се заключи че тва са пълни глупости.
    Много от предсказанията на Нострадамус са преведени както им изнася.
    Филма.. ? След 10тата минута заспах.
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си