.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Помощ

Помощ

Моят проблем е, че сам леко прегърбен не се забелязва много, но моите приятели ми правят много забелешки. Пробвам да вървя изправен, но не мога (незнам точно как е правилната стоика) така че моля ви кажете ми какво мога да направя

обади се във WC Телешоп и попитай за доктор Ливайн

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    обади се във WC Телешоп и попитай за доктор Ливайн
    сериозно ли говориш или се базикаш

сериозен съм. гугъл -> телефона на доктор Ливайн и си готов.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Иди в някоя аптека, попитай за колан за изправяне на гърба ( не ги помня как се казваха точно). Има различни модели на различни цени. Доколкото помня, най- евтиният е около 15 лв. Как действа: издърпва ти раменете назад, и по този начин ти изправя стойката. После, след като свикнеш, когато ходиш изгърбен се чувстваш некомфортно

Град
    Sofia
    Започни спорт. Гърба ти стои свит защото мускулите са отпуснати и не го изправят.
    Има спортове като плуването и ролерите които са препоръчителни. Леката атлетика също е от тези спортове.
    Когато ти укрепне мускулатурата ще видиш, че гърба ще си застане сам в правилната стойка.
    Прави лицеви опори, набирания. Движи се. Има упражнения за изправяне на гърба които можеш да правиш по 15 мин на ден но се консултирай с физиотерапефт. Не се захващай с тези глупости като колани и доктор ливайн и т.н. Не си някои 80 годишен дядка дето мирише на гробища, че да си слагаш колани и протези.
    Едно от тези упражнения е да си хванеш двете ръце отзад зад гърба - пръсти за пръсти като едната я пъхнеш отдолу зад гърба а другата отгоре зад врата. Трябва да можеш да го правиш и в двете посоки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си