.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем в гърлото

Здравейте , от известно време ( 2,3 седмици ) в гърлото си усещам нещо , незнам и аз как да го опиша , но има чувството , че всякаш нещо ми е заседнало и немога да го изкарам.Опитвам се да определя каде точно се намира и не успявам.По някога го усещам точно на свивката от устата към гърлото (не се изразих правилно , но на завойчето дето отива на доло към стомаха) , а друг път ниско доло при гръкляна дето има нещо като дупка , под адамовата ябълка (не се оточних но съм момче на 21 години).Опитвам се да го преглътна и не успявам имате ли някакви предположения от какво може да бъде ? Като се замисля от месец и половина почнах да пуша повече от преди , не съм минавал по над кутия за деня (макар и по някога да се е случвало) , иначе от 2 годни някаде пуша , не постоянно ,а когато имам повечко свободно време и по няколко цигари за час, два.(Знам , че е глупаво , но ...). Причината ми да се притеснявам е ,че дядо ми го бяха оперирали от някакъв рак на гръкляна(незнам точно за какво става дума ) и имаше една дупка под ябълката и неможеше да говори , от там дишаше.Дали има възможност да имам нещо подобно ? Забелязах също , че когато си раздвижа тялото повече (направих следното: Горната част (от кръста на горе) остава неподвижна , а долната си я мърдам на ляво и на дясно (непитайте защо съм го правил )) ) и от тялото ми се чува някакъв странен звук всякаш се дишам така все едно съм тичал много и съм спрял (хххх -хххххххх ).Това не ми се беше случвало до сега при това не се чува от остата ми както когато съм изморен , а някаде от доло от корема ми.Незнам как да го опиша
    Сигурно ще попитате защо подяволите не отидеш на доктор , а занимаваш форума с глупавата си тема : Е в момента нямам възможност да отида.Ако някой може да ми помогне с инфо по въпроса ще съм му страшно задължен , защото това ме притеснява . Благодаря

пс: Както сигурно се досетихте не съм на "ТИ" с анатомията на човека.

Град
    в света на приключенията ..
    едва ли от форум;където повечето които пишат са под 18;някой би ти помогнал с компетентно мнение
    като за начало спри или поне се опитай да спреш и намали цигарите..................... и да-възможно е да имаш подобен проблем като на дядо ти
    намери време и отиди на лекар.........
    успех

Супер фен Аватара на zoreto
    това със странното хръптене се получава и при мен въпреки че не пуша,не съм се замисляла до сега дали ми има нещо ,но самия звук е мн труден,почти невъзможен да се опише,издавам този свък при движение на горната част на тялото и не знам от какво е

Супер фен
    Град
    Sofia
    A Да си забелязал проблеми със стомаха, киселини, усещане за тежест и други стомашно зависими неразположения, повишени газове??
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Цитирай Първоначално написано от DrSmurph
    A Да си забелязал проблеми със стомаха, киселини, усещане за тежест и други стомашно зависими неразположения, повишени газове??
    Да преди 5,6 дена ме болеше страшно много стомаха и повишени газове.
    От доста време имам и киселини в гърлото всякаш нещо ме изгаря от вътре , но не винаги и постоянно.Само от време на време ми се появяват за кратко и изчезват , аз си го обяснявах с това , че ям предимно суха храна (поне така са ми казвали , че от такова хранене се появявали)

И аз имам проблеми със стомаха (начална форма на язва),но не знаех ,че хриптенията може да са от това

Притеснението за гърлото отпадна оказа се Фарангитис или нещо подобно. Остана само това със страният звук хрептенето

Цитирай Първоначално написано от pristan1
    Притеснението за гърлото отпадна оказа се Фарангитис или нещо подобно. Остана само това със страният звук хрептенето
    от него няма да се отървеш, аз имам от 5 години(тогава го забелязах)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си