- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удрял ли ви е вашият партньор?
Първоначално написано от BladeOfMySoul
![]()
![]()
![]()
ухааа
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ти кво си помисли че аз удрям ли ?Първоначално написано от pwnage
![]()
![]()
Бившите ми никога не са ми посягали, както и сегашния.. а той никога няма и да ми посегне![]()
За толкова години заедно, при всичките проблеми, които сме имали, при всички скандали, когато съм го изкарвала извън кожата му, чест му прави,че никога не ми е посегнал. Не бих търпяла. Ако ТОЙ го направи значи много съм го вбесила и може би съм си заслужила. НО не това е начинът да се разберем. Достатъчно интелигентни сме да не ползваме аргумента на силата в нашите спорове.
Ако няма тупаници, няма подчинение.
Само бой, докато ги сломим.
Ъъъ.. абе тука само мен ли са ме удряли? :Д
Въпросният ми беше само приятел. Беше леко пиян, спорехме. Спорът се разгорещи и ми удари шамар. Тва е единственият път.
The blood that binds us ..till death unites us
Не никога не ме е удрял. Често казано ако го направи мисля, че няма да простя. Не смятам, че има оправдание подобно нещо. Преди всичко трябва да ми има уважение, а удари ли ме...уважението изчезва. Смятам, че веднаж направи ли го ще има и втори път, а след това нещата ще се повтаррят.
Честно казано ако той ме удари едва ли ще мога да стана после с тези мусколи![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не си го е позволявал и ако го направи ще изхвърчи моментално от живота ми.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обаче нещо ще ви кажа аз, който е бил удрян няма да си признае (нали става дума ако момиче е било удряно). Не знам но жените, които са жертви на насилие от своите половинки много трудно си го признават или минава много време докато си го признаят.
Може би тази тема не важи за тийнейджърите, защото може и да има случаи на побои, обаче най-големи стават в семейсвото (когато са женени), тогава нещата се променят коренно, особено ако има поблеми от битов, финансов и прочие характер...
Домашното насилие е болна тема за ужасно много жени, честно да ви кажа се страхувам да потърся в интернет в какви граници се движи домашното насилие в България. Няма да го направя, защото знам, че резултатите ще са потресаващи.
Да момичето ми заби ебати шамара и имах отпечатък до сутринта но си бях виновен и й простих !![]()
Първоначално написано от mynichka09
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Бе той да посмее да ме удари ще си изяде боя.![]()
![]()
Според мен хората,които постъпват така с половинките си или го правят от бяс и просто не могат как по друг начин да си изразят бяса,когато половинката им ги ядоса или просто са си побойници. ;//
tAke a dIrty pIcture![]()
Погледнете от гледната точка обаче момичето да е виновно (: Тогава оправдавам..хайде да не е сериозен бойно все пак..
Мен не са ме удряли..Бившия ми веднъж супер много го бях ядосала ии замахна към мене,обаче в последния момент си заби юмрука стената до мен,обаче тогава и да ме беше ударил,сама си бях виновна..
Със сегашния още не се е стигало до такива неща,веднъж ми разби устата,ама беше без да иска и не се брои...
Има разлика между това жена да удари и мъж и обратното... Не сравнявайте мъжката с женската сила. Ако жените бяхме много силни ние щяхме да бием мъжете си, а не те нас!
Определено не и по - добре за него!![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
Ми аз с едно от гаджетата ми си имах по-емоционална връзка. удрял съм я. и тя мен. а бе имаше доста страст. беше супер като правехме секс след некав скандал и знаехме че не можем един без друг. просто понякога любовта можа наистина да е подлудяваща.Първоначално написано от gia_sena_mono
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от bilqnavod
Ама това май не се брой...все пак не е с лошо..иначе не.. ;d
Мене бившата ми ме биеше доста често, защото много се лигавих с нея. Пък и аз веднъж разбих устата на едно момиче, което се развика на центъра на варна пред сумати народ с приказки от сорта "дано шибаната ти майка да хване рак и да се трупяса в най-скоро време", вика и крещя повече от 2 минути и аз не се сдържах и я цапардосах в зъбите
![]()
![]()
Be aware of what you wish for !
понякога се налага "to put the smack down"
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Само на игра се биеме с негоНо ако някога ми посегне /истински/ направо ще му кажа да ме забрави
Въпреки, че не вярвам да се случи някога, но кой знае...
Трагедията е пълна...