- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удрял ли ви е вашият партньор?
ах нека да е неква лигава глезла пък да не и забия един
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Айде комплексари като теб да не се изказват...Първоначално написано от GodLovesYou
Приятел никога не ми е посягал,но имах неприятна случка скоро и мога да кажа,че да те удрят и ти да не можеш да направиш нищо е най-унизителното състояние.Мъжете трябва да пазят жените,не да ги бият!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Това не е начина да се решава каквото и да е ! Не бих простила такова нещо
![]()
ми гадже не,но мом4е в което бях много силно влюбена-да.простих му-все пак си го оби4ах![]()
I can't stop myself from loving you <3
Да удряли са ме . Въпросното момче не ми беше сериозно гадже, а просто се целувахме от време на време . Веднъж , когато той беше пиян и аз му отказах ме удари . Беше наистина сериозен удар и ако не го бяха спрели щеше да стане още по-лошо. След тази случка спрях да се виждам с въпросното момче , блокирах го в скайп и сега дори не го поздравявам .
Най-гадното от тази случка беше унижението , защото го направи пред доста хора . Сега не искам да имам нищо общо с него.
Първоначално написано от s3nsual
щях да се учудя,ако все пак искаше да имаш нещо общо с него след това......аз и аз,ако недай си боже ми се случи такова нещо,няма да мога да осъзная какво става,пък после да посмее да дойде въпрсното момче да ме прегръща...и не отговарям
каквато съм избухлива ;Д
Абе и вие имате много трески за дялане...Първоначално написано от GodLovesYou
Аз жените не ги удрям.Направо ги коля, черния дроб си го сготвям, а другото качвам и заравям на Витоша! Човек скара ли се с жена, ако се помирят му се качва на главата...не трябва да бъдат оставяни жените живи, момцииии!!!!
П.П. Ако е синеока си правя туршия от очите
Еми да на мен ми се е случвало,бяхме пили няква ревност го изби изпокарахме се и така,след това уж раздяли уж нямаше да простя,но се оправихме което се случи преди повече от година може би,пръв и последен път,не е правилно даже е мн тъпо,ама може да се случи,важното е пича да е точен и да си разбира грешките![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Не си мнг праваАко удариш някое момиче.. тр да си най големия боклук на света
Съгласна съм,трябва да си голям тъпак ама случва се,а и под удряне нямах предвид шамари или директно някоя тупалкадърпане там бутане нещо странно беше,за щастие не се е случвало др път
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Никой никога не ме е удрял... (става дума за гаджетата) и не, не бих простила подобно нещо, защото за мен щом има първи път значи ще има и втори, и трети... Стигало се е до критични моменти, в които самата аз съм се чудела как на са ми зашлевявяли шамар, но въпреки всичко не се е случвало... Такива неща не трябва да се премълчават и да се подминават просто ей така, защото има риск да станат системни...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Доста е относително какво разбираш под жена..за мен примерно една дебела мазна циганка от факултето не е жена,за мен това е изверг - зган която трябва да се избие така както и Хитлер и помел евреите.Моля,думите ми да не се зачитат като расизъм,аз не съм расист - просто боклука трябва да бъде там където му е мястото.
Иначе по темата,мойта ме е пляскала понякога,но не съм си позволявал да и посягамПо принцип жена НЕ бих ударил,но както казах по горе не всички жени за мен са "ЖЕНИ".
А не е ли унизително няква лигла да те обижда и да си крещи квото си иска обаче "без да те е удряла"??? Що тя да определя правилата кое може и кое не??? има си момичета, които въобще не могат да прецеенят къде прескачат добрия тон, а защо тогава само момчетата, които удрят шамари да са виновни??? положението е 50/50 - и обикновено тези, които са удряни не си зарязват гаджето на секундата щото знаят, че имат няква вина. (не казвам кой прав и кой крив, ама няма да тръгнеш да биеш някое мило и сладко момиченце задето не е подредила правилно приборите на масата напр.)Първоначално написано от sweet_sorcerer
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
кеч мания.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Повярвайте ми момчета, има много случаи когато мъжете бият жените си дори и кротко да стоят нищо да не са казали и направили, знам такива случки. Просто оня нещо или е пийнал, или превърлял и си отпуснал ръката. Има ги всякви, няма никво оправдание за тях и лошото е че много жени да не кажа повечето си стоят и търпят това!!!
Квото и да си говорим мъжете са си агресивни и единственото което правят е да пият и бият, съжалявам няма да си променя мнението за вас, нямам ви доверие и никога няма да ви имам.
Не
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не ,не ме е удрял и никога не бих простила такова нещо.С бой не се решават нещата и щом го е направил веднъж 100% ще се повтори пак .
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
аз не я удрям, ама тя ... яко ме бие![]()
![]()
Удрял ме еДори така, че една седмица имах синка
Простих, дори не му казах, за да не се почувства гадно или нещо такова, но вече знам, че не му е пукало
Един съвет - Никога не се оставяите да ви малтретират по тоя гаден начин, щот накрая вие излизате хем виновни, хем наранени
![]()
.. само болката е истинска ..
преди около 3 годинии някаде бяхх 14 15 годишна и "гаджето" ме беше думнало с една стена щото съм го била скъсала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
+1Първоначално написано от SuNsHiNe6
Изневяра ще простя веднъж, но удари ли ме - там е и нашия край. Няма да задавам въпроси, няма да кажа нищо. Просто ще си тръгна и повече няма да ме види...
Ето и един репортаж по темата:
Домашното насилие - Репортаж на телевизия PRO-BG
П.С. - Доста сериозен е този проблем явно... Аз лично не смятам, че съм способен да ударя човека, когото обичам!Не мога да си представя в какво състояние трябва да бъда изкаран извън релси, че да направя такава "долна" постъпка!
![]()
![]()