- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удрял ли ви е вашият партньор?
трепем се на бъзик![]()
иначе за такова нещо си хващам багажа и това ще е края!
Тее всички така си мислят в началото,многото малтретирани жени у нас и по света като са били на нашата възраст също не са си представяли така съвместния живот с човека до тях..и също не са имали намерение да простят такова отношение..Нещата се променят след време..Наистина след като е ударил ще се повтори пак,но да преключиш веднага хладнокръвно връзката ви...Няма да е така лесно.Абе,на никой да не се случва такова нещо,не ви трябва да се уверявате..Първоначално написано от BePoHuKa
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Лесни неща в този живот няма.. аз съм ставала свидетел на прекалено много насилие и отказвам да бъда малтретирана от човека, който съм била заблудена, че обичам. Ще бъде адски трудно, но ще трябва да го направя за себе си. Все пак се надявам, че няма да ми се случи! На всички ви пожелавам да не ви се случваПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Ти може и наистина да си го обичаш човека,не да си се заблуждавала,но..Той може по-лесно да изпуска нервите или знам ли..При него нещата могат да стоят по различен начин,но едва ли ще спреш да го обичаш заради един удар,въпреки че точно това би заслужил...Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Естествено, че няма да спра да го обичам на момента... но просто няма да му го простя.. Виж, даже и да се опитам да запазя връзката си, просто той ще е изгубил вече част от доверието ми и всеки път когато се скараме ще треперя да не вземе да ме удари.. за това казвам, удари ли ме веднъж - КРАЙ! Просто от там нататък връзката няма бъдеще даже и да не се разделим веднага..Първоначално написано от SoStarstruck
Мда,това е така...Да не се случва на никой дано,наистина,малко ми се скапва настроението даже като се замисля по тоя въпрос..Първоначално написано от BePoHuKa
^^ За това не мисли за това и слагай усмивката на лицето, а живота да върви![]()
Това да удариш приятелката/жена си е толкова жалко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но пък това е породено от безсилие и завист ... Само някой жалък, безмозъчен, деградирал, плужек може да направи нещо такова ... Приятелката ми ме е удряла щото съм си го просел
Пък и тя е 50 кила аз съм 100 кво ще ми направи ? Аз ако я плесна с все сила ще я утрепя ... Колкото и караници и викове и спорове да сме имали, дори не ми е минавало през ума да и посегна, камоли да го направя....
De-Phazz - Anchorless
не, само на шега с възглавници се бием ама то това не се брои![]()
![]()
.. нашата любов преди беше като приказка... но сега
дълбоко вътре в себе си знам,че той не е това което искам сега,може би защото той вече не е същия. прекалено много съм се замечтала да върна миналото.....но само си давам и аз празни надежди.
Посягал ми е да,убиждал ме е,заплашвал ме е..но не съм достатъчно силна за да го оставя,защото нямам никой до себе си.
Е дано ти да си по силна от мен и го направиш.
Искам да знаеш,че ти го казвам като на най-добра приятелка...дето даже нямам такава,но ако ти имаш .. прекарвай всеки ден с нея,
защото само тя може да те успокои и развесели.
Остави го и продължавай някак си.. мен ме е страх ..
И щом го е направил веднъж - ще го повтори.
..Бягай докато не е станало прекалено болезнено
Не ме е удрял !!!!не мисля,че мога да простя.удариш ли ще се повтари
love is gone!
Ами бившия ми веднъж ми посегна.Беше много ревнив и постоянно си мислеше,че му изневерявам пък азнаистина много го обичах.Удари ме съвсем леко,но аз подивях и благодареие на мен спа две нощи в РПУ![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
като се караме и като му посегна ме стиска адски силно и после ме боли,но шамар или нещо подобно-не.по никакъв начин никога не е искал да ме нарани,но просто не си знае силата.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не са ме удряли. Но ако някой ме удари, не знам как ще реагирам. Все пак всеки се ядосва, всеки изпада в истерия понякога. Виждала съм напълно спокоен, уравновесен човек, който НИКОГА не би посегнал на момиче, да удря приятелката си (беше лек шамар, но все пак шамар!), понеже тя прекали, тя го изкара извън нерви. И той беше прав. Когато ти се опитваш спокойно да обясниш на другия какво мислиш (независимо че в тази ситуация е трудно да останеш спокоен), а той те псува и те блъска, много ясно, че ще й плеснеш един шамар.
Та... ако съм виновна и съм го изкарала извън релси, ще му простя след дълго мрънкане. Но ако това се повтори, или ако той не ми удари просто шамар, а скочи на бой - НЕ, никога.
За мен всеки човек в един момент заслужава да го цапардосаш. Само че към момиче - с шамар, а към момче - с квото ти падне.![]()
Съжалявам за романа.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не,не и не.
Нито бих простила,нито бих забравила,нито ми се случвало.
А хората,които го прощават,явно обичат повече другият отколкото себе си.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Удрял ли ви е вашият партньор? - НеееПървоначално написано от gia_sena_mono
ако не - при такава ситуация бихте ли простили? - еми може би няколко дена няма да мъ говоря![]()
И изобщо заслужава ли прошка? - еми заслужава си![]()
Какво смятате за хората, простили подобно деяние?- ми че твърде много обичат половинката си ..ддз![]()
Тяхното оправдание любов ли е, безсилие, падна ли са духом или е глупост? - ми за някои ''любов'' , безсилие и глупост
И що за човек трябва е, за да постъпи така? - ми ддз![]()
Перфектно казано..Първоначално написано от sulley
Не ми се е случвало.
Ако се случи, няма да му простя. Прекалено много държа на честта си... и ще го ударя три пъти по-силно с някакъв твърд предмет. туфла 4ка дъ бест
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Оо нем на мене такова нещо не ми се за щастие , но ако се случи за този човек няма прошка !
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Веднъж ако те удари няма да спре-отново ще го направи
п.с. За радост не ми се е случвало
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
абе не ме е [b]удряла[b] щеше да е мн зле "момче пребито от приятелката си".
п.с. Звучи гадно![]()
udrql me e zaradi drugo momi4e i to4no zaradi tova nikoga ne bih mu prostila...no lo6oto e 4e o6te go haresvam
![]()