Първоначално написано от
SoStarstruck

Първоначално написано от
BePoHuKa

Първоначално написано от
SuNsHiNe6

Не ,не ме е удрял и никога не бих простила такова нещо.С бой не се решават нещата и щом го е направил веднъж 100% ще се повтори пак .
+1
Изневяра ще простя веднъж, но удари ли ме - там е и нашия край. Няма да задавам въпроси, няма да кажа нищо. Просто ще си тръгна и повече няма да ме види...
Тее всички така си мислят в началото,многото малтретирани жени у нас и по света като са били на нашата възраст също не са си представяли така съвместния живот с човека до тях..и също не са имали намерение да простят такова отношение..Нещата се променят след време..Наистина след като е ударил ще се повтори пак,но да преключиш веднага хладнокръвно връзката ви...Няма да е така лесно.Абе,на никой да не се случва такова нещо,не ви трябва да се уверявате..
Лесни неща в този живот няма.. аз съм ставала свидетел на прекалено много насилие и отказвам да бъда малтретирана от човека, който съм била заблудена, че обичам. Ще бъде адски трудно, но ще трябва да го направя за себе си. Все пак се надявам, че няма да ми се случи! На всички ви пожелавам да не ви се случва