кой бе? кадиева-фандъкова ли, опа грешка фандъкова-борисова ли

аз не гласувах честно казано, но нямаше и кой друг да бъде алтернатива, ако има нужда от такава.
достоен кандидат не видях, кадиев само споменаваше че имало нужда от промяна! е ква промяна бе, той гейчето управляваше цялата държава до преди 4 месеца що не внесе промяна в национален мащаб? общо взето кадиев беше подставено лице, сега за нещо в партията е кандидат и ще си го изберат там на някакво постче да си взима заплатката.
тия всички ако ги изгонят от партията - станишев, овчаров, кадиев и другите ще умрат от глад, защото не знаят как да изкарат 5 лв с ръцете си! особено станишев - що за лидер е тов момченце-гей? не е ходил в казарма, няма трудов стаж, баща му стария станишев от ЦК-то, пълен връзкар и безидеен мухъл. даже не можа с йончева да скалъпи една история за да не го припознаят като ЛЯВ активист на партията. кадиев даже и не го знам къв е, някакъв съветник някъде, кво ще съветва бе, бат ии червения боклук! а овчаров освен да лъже и краде партийно не може нищо друго (атомна физика е завършил май)
още от времето на жанчо се е загнездил и го прецака още тогава. загнездил се и не пуска. изобщо трябв ада се спрат парите за партиите от държавата, ние ще им плащаме на тия дебелогъзи идиоти от нашия джоб. да се издържат от членски внос бе!

а за фандъкова, то е ясно че бойко ще командва. така трябва да се съсредоточава властта в една партия за да има после от кого да се търси отговорност, не да се прехвърля топката като в тройната коалиция. а бойко може и да не ми допада по някои показатели, но поне има вид на лидер -стабилен мъж! мъж, не гей като станишев да ставаме за срам по света с неговата хилава фигура и малка заешка уста. бойко като застане до саркози и медведев и им скрива топката на тия запъртъци, има си осанка на лидер - както хитлер, мусолини, путин, сталин.. .е тва е! пък има време да видите ще го бъде ли
аз най-съм доволен че им се подигра на БСП - успех в село беглеж!