- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко коледна темичка..
аз, мама и сестра ми...тате хич не е по тая част![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от bloodyF
I have super powers i just don't wanna show you.^^
аз
просто съм коледо манияк , живея за да чакам коледа ....идеалната коледа такава каквато я искам а още не съм я получила![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
аз и майка
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Първоначално написано от Sisito941
олеее обожавам Коледаа![]()
![]()
цяла година я чакам с нетърпение и вече кат стане септември я усещам как наближава
![]()
много обичам това време на годината.. снега.. песните.. украсите.. елхичките.. подаръците
![]()
а иначе винаги си представям каква хубава гледка е цялото семейство украсяваме заедно елхата щастливи смеем се.. ама кат си представя само как аз и сестра ми си викаме и се бием коя играчка къде трябва да стои
![]()
май най-добре е сама като си я украсявам
иначе много искам да имаме голяма елха много гирлянди и лампички ама мама и тати явно не им се дават пари за такива неща
![]()
Преди я украсявахме аз и сестра ми, но вече не живеем заедно, така че сега съм само аз.
Като бях малка винаги мрънках, че искам сама да я украся, а като дойде времето и не ми е така хубаво, както преди![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Всички я украсяваме заедно![]()
Обичам коледното настроение =D> Вече нямам търпение![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Като по-малка я украсявахме двамата с баща ми. Тоест аз асистирахПосле започна да купува в последния момент елха, явно му и омръзна да се занимава и поех професията
![]()
Сега я украсяваме двамата с мъжо ми, но помощник-асистента е тойаз съм шефа
![]()
аз и майка ми украсяваме елхата около средата на декември, единственото нещо, което мразя да правя когато дойдат коледните празници е обикялянето по роднини, що за малоумно нещо? предпочитам да се седя вкъщи със семейството ми отколкото все да ходя по гости![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз и мама я УкрасявамеНякъде към средата на декември. А иначе аз в моята стая си имам по-малка елха, нея сама си я украсявам
![]()
Обичам Коледа. Това е единственото хубаво на зимата.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Попринцип сама щото ем ме кафи да я няправя аз ем другите ги мързи![]()
Аз.
Леле какъв коледен дух имате.Мен вече само коледните песнички ме трогват) Отдавна не искам да нареждам елхи, наще си го правят сами.
+ това вече не празнувам Коледа по собствено желание, а само, защото нашите я празнуват![]()
еми по принцип едно време я украсявахме аз,,майка ми и сестра ми .. обаче в последно време майка сама си я украсява![]()
Мии...украсяваме я аз и брат ми..Иначе тия дни мрънкам да почнем да украсяваме (без елхата) ,ама инати сичките бе![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от BeezyJey
+1![]()