- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко коледна темичка..
Майка ми я украсява и аз ако не ме мързи ..![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Самичка си я украсявам и мама като мине и нещо не й хареса, поразмества малко.![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Украсяваме на Бъдни вечер цялото семейство![]()
Трагедията е пълна...
Миналата година я сложихме чак на 23 Декември.![]()
Аз и мама я украсявахме като бях по-малка, сега аз я украсявам или средата на Декември, или в началото на зимната ваканция, не бързам за никъде.![]()
![]()
При мене много мръсно праят тея хора![]()
![]()
аз съм на даскало и те я притрупали набързо без менейй.,мноо` се нерва тей хахах. .
![]()
с баба ми се караме кой да я украсява, но напоследък аз надделявамобикновенно украсяваме след 20.12
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами сама украсявамдаже понякога с някоя фр идваме в нас украсяваме после утиваме в тях и прайм същото
спр е яко около коледните празници :P
![]()
ами различно, но попринцип 2-3 седмици преди Коледа
и украсяваме аз и баща ми, а понякога и майка ми се включва
или аз и сестра ми, когато си е тук![]()
Coco Chanel <3
аз и баща ми попринцип... а понякога и само азЗависи кой няма работа
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз и брат ми :]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
АЗ я украсявам.. става жестокааааа.. .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Същото е вкъщи-мноооооооооого обичам Коледа,а декември ми е любимият месец,треа вече да почваме къщата да украсяваме че наближаваПървоначално написано от Sisito941
всичко коледно и зимно убожавааам
Иии аз!Първоначално написано от britzy
Обожавам Коледа.
Макар, че тази ще по различна, ще си пусна някое коледно филмче с чаша чай <3, ще направим храната, ще се съберем около масата и ще празнуваме. В семейна атмосфера. Иначе аз украсявам в нас, сама. Не давам на почти никой да ми помага, така ми е кеф. ;Д
Дааа,частта с филма също ми е любима,всичко е мноого различно-хората стават по-добри....Първоначално написано от Sintya
![]()
Аз и баща ми ...
пфф преди давах мн зор да я слагаме .. сега ми е се тая ..![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Аз и мама..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
предимно само аз![]()
..
Просто аз
Ами в началото на декемви аз и майка ми украсяваме елахата и след това се заемаме с прозорците. На брат ми даваме да прави шаблони със спрея понеже е по-малък (на 9 :P ) Баща ми не се е вклющвал до сега, защото беше в Испания
Но тази година и ние дойдохме и може би нещата ще са по-различни тази година
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
+1Първоначално написано от gunnergirl
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Ами не знам...В смисъл преди аз я украсявах,но миналата коледа беше готова от предишната и само свалихме елхата...Ъх който и да я украсява все ми е едно.Коледата и Новата година се очертават ужасни.
попринцип аз искам , но като мине мама и нещо се не и хереса на елхата и почнем двете и така сяка година ... тате го оставяме да се развихря в кухнята покрай празниците![]()