- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въртите ли по няколко гаджета?
Нека първо да кажа,че това е тема за напреднали и нека момичетата,плачкащи на бози като "Здрач","Тетрадката" и подобни да не пишат изобщо.Та ето и моят опит:Бях си намерил една мацка,не беше нещо кой знае кво,но ми беше прятно с нея.В секса н я биваше много - само ляга и навирва краците и ръгай чушки в боба.Но иначе си прекарвахме много добре часовете заедно.Нещеш ли открих едно магазинче до нас и в него продаваше една току що завършила гимназистка със хубави черни очи,нежно лице и стегнато дупе.Стори ми се интересна и я поканих на разходка(беше май месец с приятни и топли вечери).Оказа се и че познава братовчед ми и стана ясно,че не трябва да я изпускам.Беше доста освободена в секса,много обичаше да я връзвам с колан и да я пляскам по дупето.Лошото беше,че тя хъркаше ужасно,дори повече от дядо ми.Но иначе си приказвахме много за любовните отношения на дивите гъски,хапвайки пуканки.По едно време ходех с една колежка,която беше дошла на командировка.С една ходехме на по бира с другите колеги,после ходехме да се чукаме в квартирата й.Всичко беше наред,само че това момиче пърдеше доста и усмърдяваше стаята.С нея все още си пишем по скайпа,добре че там не мирише.
Нека всеки да сподели своя опит,без излишен спам,темата е напълно сериозна.Това не е изневяра,бързам да успокоя разпенените моми,които събират жадно плюнки,за да ги изсипят върху ми.
И да завърша с една мисъл на бай Симо от кръчмата до нас:
"Важно е мезето да е блажно и гаджето да е влажно" Е те тва е баце.![]()
Не ми се чете..
По темата..
Въртял съм
не се изказвай неподготвен,прасе
Тема за напреднали каза...
Напредналите, уважаеми, знаят значението на думичките "моногамия", "уважение" и "доверие"...
Аматьорите въртят по няколко наведнъж.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ахам. .![]()
Хубав сън =) Или мечта, какво да кажа +)
преди въртях 20 жени и един гей
ама ся си имам Цвети![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Че какво му е на "Тетрадката" ? о.О
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Авторът явно смята, че филми от такъв тип ги гледат само хора, които не въртят по многоПървоначално написано от Priceless
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
на автора явно му е скучно...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хубаво и отворен брат ама май не одбираш много.С други думи-типичния тип помияр.За мен примерно е по важно качеството а не количеството.Сори за откровеннотта ама не ми се пишеха глупости![]()
Хм .. то да се чудиш,да плачеш ли,да се смееш ли .![]()
да, въртя ги аз ..
всеки ден с нови 6 .. -_-
омг, бати тъпия въпрос .. о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
По 20 ги въртя, по 20. Всеки ден, когато си увеличавам коремните преси, си увеличавам и гаджетата.
* това сигурно е най-селско проявената тема с този раздел
* ти си ограничен
* вартя ги по 5
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Леле а аз тука си мисля , че съм единственПървоначално написано от FancyGirl
![]()
:P
Първоначално написано от ShawnMac
![]()
ма ти тука ли си бе
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
С първото съм съгласна, с второто не.Първоначално написано от LadyDi
Доста усилия се изискват, за да водиш двоен живот.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от ShawnMac
![]()
![]()
Имало е и периоди, които съм ги въртяла, но сега не, но и като се замисля, доста ще ми е трудно на това положение.
=D> =D> =D> =D> =D> брао, пич !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не са повече, отколкото се изискват за една истинска връзка.Първоначално написано от Violenza
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ Много по-трудно е да задържиш едно момиче така, че да иска да е само твоя и да я направиш щастлива, отколкото да моташ там 5-6 и само да ги чукаш и тук таме да си поприказваш с тях.
Леле, няма по-сложно нещо от това да направиш една жена напълно щастлива. Казвам, съдейки по себе си. А ти едва ли си способен.
Само не разбрах какво общо имат филмите с гаджетата?![]()
Може да се кефиш на "Здрач" и да си същевременно най-голямата курва в квартала...
Ми не,не "въртя" по няколко гаджета,защото не смятам,че е особено приятно да съм с две или три момчета едновременно.Просто няма смисъл.Ако не искам нищо сериозно би било по-добре просто да си ги сменям,но не и наведнъж..