- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гризене на нокти...
Здравейте..имам един малък...да не кажа проблем.Значи ям си ноктите от много време,дори вече ми е навик а незнам как да спра![]()
Според някои това е НЕхигиенично,но аз съм хигиенична.. (все пак се къпя всеки ден)Та въпроса ми е-как да спра да си ги ям..искам някакви съвети
![]()
ами усещай се и спирай
една позната и тя много си гризе ноктите, единият и нокът нещо забра и се наложи да и махнат целия нокът...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И аз бях така.. направо... и един ден ей така докато гледах маникюра на съученичките ми и на сестрата на гаджето ми ми стана неудобно щото мойте нокти винаги бяха угризани и гадни... И са заинатих и от година някаде не съм ги гризала..Лакирвам си ги и си ги поддържам..
Иначе баба мии казвала че могат да се мажат с нещо лютиво...ама..![]()
аз от както се помня ги гризя..постоянно ми се караха.. купих си горчив лак обаче в началото ми горчеше обаче свикнах и продължавах и след две години т.е. това ллято вуйна постоянно стига спри.. и престанах някакси и аз нз как.. обаче са страшно меки и ако не съм лакирана се чупят адски много.[/list]
ами трябва да се залъжеш с нещо.. например вземи клечка за зъби и си готова..![]()
Who's next!
Офф много е гадноо.Аз ги гриза от 5 години,опитвала съм сякакви начини,включително горчив лак и лютива чушка,но просто свиквам с вкуса имМного искам да имам хубави нокти,нооо не се получава.Нз май ще пробвам да седя с ръкавици
![]()
Ходете на маникюр да ви ги оправят или ноктопластика , и когато ги погледнете колко са хубави ще се откажете да си ги ядете , пък и е гадно за хората около вас като ви гледат как ги гризете! :P :P :P Моята приятелка си ги гризеше и аз я плясках през ръцете като я видя и сега вече от много вереме не ги гризе!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ходете на ноктопластика ноктите ви ще станат по-зле отколокото като си ги ядете, ноктите стават чупливи и тънки...Първоначално написано от sanq9
"Колкото повече, толкова повече..!"
Аз си ги лакирвах с нормален лак и така спрях ..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
аз също ги гриза, много методи пробвах, но при мен просто не действат..
аз не ги гриза толкова навътре, само началото на самия нокът, но понякога ме боли..Първоначално написано от zoreto
Само с воля ще спрете да си гризете ноктите.
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Първоначално написано от Blackfish
Прав/а си. Е някои и с горчивите лакове спират, но за все пак трябва и много голяма воля. Аз никога не съм си гризала ноктите и за това не мога да дам какъвто и да е съвет.. но все пак не го разбирам това с гризането, че чак и да не се усеща човек, че си гризе ноктите, а и все си мисля, че боли и то доста.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
и аз си ги гризях преди...просто се замислих колко е грозно докато го правя и колко са отвратителни ноктите ми...гризях сламки и бъркалки известно време и отвикнах![]()
с люта чушка![]()
![]()
И аз имах същия проблем...честно казано не знам как точно успях да спра.Осъзнах,че това ме кара да изглеждам много зле и че е неприятен навик и спрях...а ако не можеш само със сила на воляа,пробвай лакове или да си натриеш с нещо пръстите-мехлем,може и спирт(веднъж да го близнеш и 2 часа няма да усещаш никакъв вкус от нищо-бързо ще се откажеш) обаче внимавай какво използваш,няма да се тровиш все пак
Изобщо не боли,а ако го правиш с години ти става като навик,както напоследък съм започнал да си пукам пръстите,започваш да го правип напълно автоматичноПървоначално написано от smiLexaga1n