.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Незнам какво да правя ..

Много глупаво постъпих.Имам си сериозен приятел,обиачаме се(показва ми по всякакви начини,че ме обича)но реших да го проверя,направих си фалшив профил в импулс и той започна да ми отговаря.Питах го дали неговата(аз) ще има против да ходим на кафе,и той отг не...Т.е иска да се видим..чудя се да му кажа ли какво направих.

ПС:не ме обвинявайте за глупавата постъпка
    Мерси
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

ако се чувстваш гузна, кажи му ..но бас държа че ще му стане гадно..ама се чудя защо е казал,че нямаш против той и тя ( ти) да се видите.. хмм
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Продължи да си пишеш с него и го накарайте да се срещнете някъде и отиди да видиш какво ще каже

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва жените сте бомбок майна, как те не мързи да правиш такива работи... освен тва всяко момче няма да откаже кафе с момиче, ако е хубава майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Пита ме къде уча казах му френската,той каза че френския е хубав аз че и френските неща са хубави и той отг,кои по-точно.ОХ не мога вече....
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Той достатъчно ще ти го натяква до края на живота ти повярвай ми .. много си се прецакала ..

И аз незнам какво да правиш....
    An Evil Man

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хаха..
    ако наистина ''твърди,че я обича'' ..
    едва ли ще излиза на кафенце с всяка срещната от интернет сайт (там,където само отчаяни хора,без гаджета се свалят) ..
    помислете кой е сбъркал!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Пита ме къде уча казах му френската,той каза че френския е хубав аз че и френските неща са хубави и той отг,кои по-точно.ОХ не мога вече....
    ти си eбaти тъпата пyтka майна, чесно.

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Продължи да си пишеш с него и го накарайте да се срещнете някъде и отиди да видиш какво ще каже
    Адската идея! Аз съм ЗА. ;]
    tAke a dIrty pIcture

Хмм.. Странно е, че толкова бързо е отговорил, че всъщност ТИ нямаш нищо против да се види с някоя мацка..
    Е, аз например не спирах бившия ми приятел и му бях дала пълна свобода (Той не се възползва, но това е друга тема) ..
    Ако искаш може да продължиш тази история, за да видиш колко верен е твоят избраник..
    Ее.. Пък ако му вярваш признай му с извинението, че всичко е било глупава постъпка и съжаляваш.. Умилкването ще има ефект..
    Аз не те обвинявам.. Това си е просто реакция.. Ххе

Мисля да спра,наистина си беше тъпо но ... мисля сега да му се обадя и да му кажа всичко

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    хмм...уж сериозни сте а ще ходи с друга на кафе един вид>?
    продължавай да си го бодалкаш тайно,за да разбереш колко държи на теб...а както виждам май има нещо гнило.Попитай го нещо по-сериозно например дали искаш да сте заедно,да видим какво би отговорил,ако и тогава се поддаде,трябва да си поговорите сериозно.
    На моя приятел веднъж една шматка му заяви пълномошно в скайп,ама той и разказа играта и ме зарадва .

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Незнам какво да правя ..

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz

ПС:не ме обвинявайте за глупавата постъпка

няма как, тъпа си
    а на колко си? на 12?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

tuzaro \/ естествено, че ако си сложила няква точилка на профила, няма да откаже да излезе с теб.. не му казвай какво си направила, просто го забрави тоя импулс и тва е. импулс = скайп = шит

Град
    hate city plovdiv, майна
    пича ако има достойнство ше те зареже майна, аз така бих на правил.

Ти наред ли си ее

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ММ ти се гавриш с него ,той се гаври с теб=интересна любов
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    ако се чувстваш гузна, кажи му ..но бас държа че ще му стане гадно..ама се чудя защо е казал,че нямаш против той и тя ( ти) да се видите.. хмм
    Съгласна съм.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Не че нещо, ама ако си грозновата и си сложила снимка, както казаха по-горе: "фолк точилка"...
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Уникално глупаво си постъпила, навлизаш в личното му простанство което е ужасто тъпо...
    но и той е интересен, обича те а ще излиза с друга, по-интересно е дали ще ти каже
    кофти тръпка
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на FantaMen
    Това е най тъпата постъпка.... Ако толкова се обичате защо не го питаш дали наистина толкова държи на теб.Ти се съмняваш в него и го манипулираш...Друг е въпроса че той се вързва..Ама нали знаеш за него тва може да е забавление смисъл такъв не взима нищо от това което сте си писали от фалшивия ти импулс.... С 1-2 думи казано ... Ти не му имаш вяра.За каква връзка или морални отношения става въпрос ????
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Постъпила си не глупаво ,а подло и гадно

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    as puk mislq 4e si postupila pravilno..se pak ste seriozni ..puk i toi 6tom durji na tep kuf 6e go diri s "onaq" ..ama naistina nee trqqlo da slaga6 nqkfa to4ilka ..
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си