.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Schweik
    единственото хубаво на сериозна връзка (повече от 3 месеца) на тия години е тръпката да изневеряваш след третия месец
    е ако ще изневеряваш за кво си с тоя човек??
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сега, има изключения, но обикновено продължителността и сериозността на една връзка е право пропорционална на платоничната част от връзката. Нормално е когато спиш с някого още първата вечер на познанството ви (или на 1-ва 2-ра, 3-та среща), той да не подходи сериозно към теб. Ти и той търсите секс, а секът е част, но не и цялата връзка. Съвет-стискай си краката малко по-дълго. Опознай се с потенциалния и след време действайте. Не казвам, че винаги е така, но за сериозна връзка обикновено не търсиш човек, който след 2 питиета и 3 часа познанство е готов да си легне с теб. Такъв човек търсиш за секс.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Еми като се пускаш още на първата вечер какво очакваш?!
    Просто не те приемат на сериозно!
    Кокошка ли ти изпи акъла?
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

уоу дали ние може да ти отговорим ... нима ти не виждаш какво се случва в тая държава... ем дей им пуска ... и така няма да е за "една нощ" може да го пробваш... накарай го да се възбуди като... бик в обор пълен с крави в размножителния период ... и не му пускай .. ако не те зареже заради тва.. или по точно ако не повдигне тази тема 1-ви значи изпитва нещо повече от сексуален глад към теб.. ;д

Ам според мен много трудно се намира такава връзка.. и повярвай няма да я намериш тука
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Някои хора прекалено късно тръгват да търсят сериозната връзка.. Други пък погубват истинските и такам.. Като се омъжиш всичко ще стане ок ! Спокойно все някой ще се излъже .. Всички ще се излъжем някой ден

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от Schweik
    единственото хубаво на сериозна връзка (повече от 3 месеца) на тия години е тръпката да изневеряваш след третия месец
    е ако ще изневеряваш за кво си с тоя човек??
    Ем той го каза-за тръпката от изневярата

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си