- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а стига бе!
Не се казва пухкави, а бухнали! Подбирай думите, че ше ми оредеят редиците от дърти чичковци, които са ми фенове.![]()
След дъжд качулка!
"Ще ме търсиш обич моя , ала не сега , а когато зад завоя видиш ми гърба. "
![]()
'ще те търся обич моя, но не сега, а когато след завоя ти го набИя в гъза ;дд
![]()
Недей се занимава с мен, обърни внимание на котката или по-скоро на една по-специална нейна част.
{{{}}}Първоначално написано от PurpleDream
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ще обърна внимание на последната част от творението ми ;дПървоначално написано от mArMaLaDkA
направете си и вие с твойтУ милууууууууууууу една тема и си спамете само в нея, както насПървоначално написано от ShawnMac
според мен не пречим на никой ?
Според мен пък трябва да сме малко по-културни и да не спамим. Не мисля , че постоянният спам води до нещо хубаво, приятел. Но все пак благодаря за съвета.Първоначално написано от lubomirky
Админите са велики.
добре какъв спам е това? пишем в тема, в която нито се иска съвет за нещо, нито няква игра сме направили..
просто пърпълдрийм беше толкова добра, че да ни даде място да си пишем общи приказки![]()
Приятел , темите в които не се иска съвет , мисля че трябва да ги отбягваме и те да се заключват по възможно най-бързия начин от страна на модератор.Първоначално написано от lubomirky
Има една силна опция "лично съобщение" предлагам ти да я ползваш занапред , защото админите са могъщи и могат да те баннат , а ние не искаме някой да ни липсва , приятел.
![]()
еми ако толкова много им пречим, да кажат и спираме.. но не мисля, че сме единствените ;п
Благодаря за разбирането , приятелПървоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
Че ние и на ЛС си пишем, и в Скайп... късно се обаждаш, приятел.![]()
Едно big happy family !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
По-добре късно отколкото никога , нали такава беше народната мъдрост , другарке?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Аз ползвам друга народна мъдрост: По-добре никога, отколкото късно!![]()