.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

ревнивия баща :Д

Преди време се запознах момче с което мн си допаднахме по4нахме да ходими и всичко е супер.Аз знам че тренира футбол но никога не сам питала при кого докато един ден както бяхме излязли само 2мата по центара и аз му казах че трябва да влезем в някои магазин щот видех баща си и тои помоли да му го посоча та показвам му го аз и то ко са оказа 4е баща ми му е трениор!!!! Та вапроса ми е какво да правя ако баща ми разбере ще ме убие освен че ще ме убие ше го изгони от отбора а тои е един от най добрите му футболисти как да кажа на баща ми защото тои скоро ше разбере за нас

очаквах далеч по-интересна тема емии за кво му е да го трепе? то вярно ако си се фанала с някой фешън и аз бих му чупил кухата зализана глава с едно паве, ама..

Мега фен Аватара на Hilary_
    не е нужно да разбира ..

Град
    Валхала
    мирише ми на селски бекове

FUNKYZEIT!!!!

Баща ти първо да те убие, заради това, че си е профукал парите напразно, за да ти купи буквар, а после и учебници по български.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    и какво толкова като му е треньор,какъв е проблема?
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    София
    Не вярвам да го изхвърли от отбора, ако е толкова добър, колкото го искарваш

абе ти нали не си вярно '87 набор? сакън, да не можеш да напишеш правилно иЗкарвам

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno .. ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove
    If I played you like a toy?

Град
    Бургас
    da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno .. ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove

Град
    Бургас

Град
    Валхала
    Как така успя да го постнеш 3 пъти

FUNKYZEIT!!!!

Голям фен Аватара на revolver
    Ако момчето е добър нема да изхвърли пък верно не е нужно да разбира!

Аз имах подобен проблем.На момичето ми баща й беше тренюра по плуване но защото бях добър не се отказа от мен .Но за сметка на това ме изтощаваше до краен предел така че ако разбере най-много да го претовари с упражнения-повече обиколко,лицеви опори,коремни преси и подобни!

Re: ревнивия баща :Д

Цитирай Първоначално написано от voguetop
    Преди време се запознах момче с което мн си допаднахме по4нахме да ходими и всичко е супер.Аз знам че тренира футбол но никога не сам питала при кого докато един ден както бяхме излязли само 2мата по центара и аз му казах че трябва да влезем в някои магазин щот видех баща си и тои помоли да му го посоча та показвам му го аз и то ко са оказа 4е баща ми му е трениор!!!! Та вапроса ми е какво да правя ако баща ми разбере ще ме убие освен че ще ме убие ше го изгони от отбора а тои е един от най добрите му футболисти как да кажа на баща ми защото тои скоро ше разбере за нас
    а бе момиче, ти вкара баща ти и момчето в некъв филм..не мисля че е толкова сериозно, говори с баща ти ..трябва да те разбере! Дъщеря си му!?? .. нали??
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    0.о

баща ти да не е мъжемразец?

Дай ми една причина,че да ти се сърди!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ти не си 87, а 97 нали... Много тъп въпрос.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    0.о

баща ти да не е мъжемразец?

Дай ми една причина,че да ти се сърди!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами ако бащати разбере обясни му ситуацията и се моли на господ да те разбере

би трябвало да те разбере..
    все пак някога трябва да осъзнае, че дъщеря му вече не е детенце
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Цитирай Първоначално написано от artemida87
    Не вярвам да го изхвърли от отбора, ако е толкова добър, колкото го искарваш
    Той е супер добър, невероятен играч... просто тя не е знаела преди да му каже за баща си, къде тренира, но иначе го е виждала к'ъв е добър

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    и какво толкова като му е треньор,какъв е проблема?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако това,което пишеш е истина значи баща ти или е многооо ограничен или прекалено много са го удряли с топката по главата
    Никой нормален човек,колкото и да ревнува дъщеря си (въпреки,че ми се струва,че прекалено много преувеличаваш в случая) не би направил нещо такова Нито ще те убие,нито ще рискува да загуби "най-добрия си футболист" ... Нали се сещаш,че той благодарение на такива футболистчета си изкарва парите и ако си изгони "звездите" на края ще го уволнят,защото отбора под негово ръководство няма да струва

Оффф заради теб и аз почнах да се филмирам
    П.П.Изчакай да станеш поне на 15-16 годинки и тогава мисли за гаджета
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако това,което пишеш е истина значи баща ти или е многооо ограничен или прекалено много са го удряли с топката по главата
    Никой нормален човек,колкото и да ревнува дъщеря си (въпреки,че ми се струва,че прекалено много преувеличаваш в случая) не би направил нещо такова Нито ще те убие,нито ще рискува да загуби "най-добрия си футболист" ... Нали се сещаш,че той благодарение на такива футболистчета си изкарва парите и ако си изгони "звездите" на края ще го уволнят,защото отбора под негово ръководство няма да струва

Оффф заради теб и аз почнах да се филмирам
    Много правилноо!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

с всичко съм съгласна, но не и с това!
    I don`t care .. ;] ..

и защо не?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове