- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркотиците - удоволствие или грешна стъпка?
еми аз преди 2 дена бях там за неква хуйня.![]()
![]()
то густо, то пусто
че аз директно отивам в америка беее тя тоя кока там расте и за мене бее
който търси - намира . ^^
абе за сега си имам, ама края на седмицата ше дойде много бързо и...Първоначално написано от Joc
![]()
балонче, в Куба има повече![]()
пък ако бачкаш на склад да пакетираш требе си гола, ше те взема при мен![]()
![]()
то густо, то пусто
ооо приятно изкарване в америка с коката там аххахаПървоначално написано от balon4eeeee
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз от последния път се поусрах и сега нема кинтиПървоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
иначе толкова познати в това Русе, дори може и некой от колегите ти да знам![]()
то густо, то пусто
ще е добре да ме запознаеш с некой...от колегите миПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
смятай точно тва викам ся на един караме да излизам и да зимаме 1 грам аз му викам ако не са минимум два не ма търси няма смисъл хахахахахаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
авно не се получава![]()
аре пускам я и тая наркоманка balon4eeee да внимава повечко
Я ремикс на колумбиан соул.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
А тука как е
http://www.dailymotion.com/video/x34...roke-rem_music
Като се замисля. Хората на наркотици на никого не пречат. На тях си им е кеВ в момента и не се занимават с чужди хора.
Виж на алкохол не един или двама агресивни са хващали.
Да се забрани порочния спирт. Само бира.
Зависи. На мен например balon4eeeeee ми пречи.
Е тя ти пречи щото не е друсана в момента.
http://bg.tilllate.com/bg/event/9680425
реших се. Това ще е партито тоя месец.
В този ред на мисли
http://vbox7.com/play:c2f8eed7
Малко обама се чува.
Сигурно е яко да можеш да си купуваш въображаеми дрехи, като реално само гащеризон носиш , че да доиш кравата милка.
Наркоманите на никой не пречат, само на близките си. Имах едно приятелче, баща му заможен, от 10-11 клас почна на амфети, после мина на херца, свършиха паричките и почна да дърпа чанти. И е наскоро чух, че ще го пускат от затвора.
Супер яко, мдаа...
Jebem te u usta, jebem te u oko
Е за тоя гарантирам, че не беше боклук. Ама като си в абстиненция ако ще да си Дева Мария - майка си ще продадеш за една доза.
пък аз имах един съсед, който пушеше и пиеше, пък наскоро чух, че са го пуснали от затвора...Първоначално написано от BlueAvalanche
Ми не ти се получи остроумието ама както и да е. Въпроса беше, че като се зарибиш така яко, че организма ти не може без дрога а нямаш пари прибягваш до кражби, продаваш каквото имаш...
не съм целял "остроумие" човека крадеше, даже е лежал за изнасилване в бойчиновци преди да навърши 18...а не беше некъв нещастник, беше свършил 12-ти клас, можеше да мисли, можеше да работи и да не краде...ама крадеше и пребиваше щото му беше по-лесно!!!Първоначално написано от BlueAvalanche
Ми то с леки се почва...
Ми почваш с нещо по-качествено примерно, обаче свършват парите и минаваш на кафево, защото е най-евтино.
Познавам няколко човека, които се боцкат и нито един от тях не е почнал направо на вена.
Да сега ще седя да те филмирам по "форОма", че си нямам друга работа.
Аз не движа с такива, просто имам познати във всички сфери, субкултури и т.н.
Аз доколкото запомних ти си от Красно село или от този район ( дано не бъркам ) е там се разхожда един Радо Лимона ли е ... нещо такова, известен ли ти е?