- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркотиците - удоволствие или грешна стъпка?
Но вие какво си мислите че хоринозависимите не осъзнават какво става с тях ли ? Глупости ... осъзнават си всичко но..
Марихуаната - растението на мъдростта !
Става въпрос за това как тя ме промени в ПОЛОЖИТЕЛНА насока. Далеч съм от мисълта, че това е станало и при други хора, но наистина тя може да бъде и полезна. Откакто пуша марихуана станах много по-добър човек. Научих се да обичам, да ценя, да помагам, да събирам и куп други положителни черти. Като това че станах по заинтересована за живота си, обърнах внимание на книгите, знанието, което дава живота и елементарността която прави човека по добър. Открих нови интереси, приятели (Супер добри, искренни и истински хора, които нито един път не са ме оставили сама), и най важното, открих смисъла на живота. Сега се чувствам много по-щастлива, пълноцененна и значима. И съм адски благодарена на господ, цар соломон и древните раста водачи че я има. Че ме има мен, че ги има приятелите ми и роднините ми. Тревата е нещото, което ми е дало най-много в този живот, може би само майка ми може да я конкурира. Преди да се запозная с изкуството, начина на употреба и това че тя е част от човека бях много по-различен човек с много по-лош характер. Моя съвет е да се научите да пушите ганджа не за да се филмирате, а за да откриете себе си, а защо не и да медитирате.![]()
който търси - намира . ^^