- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко и откъде?
Извинете ме за тъпия въпрос, но колко струват цветните презервативи и дали в аптеките има или трябва от секс шоп - моля да коментират само такива, които са ползвали и знаят цената и дали са безопасни, без предположения.
Мс предварително![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ами има durex всякакви цветове и те могат да се купят от аптека или супермаркет не магазинче а супермаркет !
отиваш в някоя голяма аптека и там имаш огромен избор![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
За Дюрекс.. мисля ,че бяха Селект. На мен лично не ми харесаха не знам защо точно. Единия.. се скъса докато го слагах, а повярвай ми знам как се слага презерватив.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от CTAMAT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CTAMAT
...
![]()
![]()
![]()
По темата: В магазините би трябвало да има квито си искаш цветове..![]()
ква им е цената?Първоначално написано от Kidulthood
Вчера взех някакви на Sure по 20 стотинки
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Сенсейшънът не са цветни, а са релефни с точки, цветните презервативи на дурекс са селект и са три цвята в кутийка червен, жълт и оранжев, с аромат на ягода, банан и портикал, цената им варира зависи откъде ги купуваш в няои аптеки са около 2.70 в супери те също там някъде повече от 4 лева няма как да са освен ако не ги вземеш от бензиностанция , където са най-скъпи по приницпПървоначално написано от sexyto9612
![]()
"По-добре скъпи презервативи,отколкото ефтина детска количка."Първоначално написано от Dollystar
When you dream anything can happen.