Здравейте! Аз имам подобен проблем, но при мен ситуацията е малко по различна. С приятеля си съм от почти 5 години и винаги (още преди отношенията ни да преминат на сексуално ниво) ми е споделял колко обича секса и как иска да намери жена, с която да прави секс постоянно...тъй като и самата аз имах проблеми в това отношение с бившия си приятел (той не беше от най активните - нещо като момчето описано в писмото по-горе) и не можеше да ме задоволява сметнах, че си пасваме перфектно с настоящия ми приятел (поне в това отношение)...когато тръгнахме - всичко беше невероятно, правехме го поне по два пъти на ден, всеки ден в продължение на години, после, разбира се, живота ни завъртя, започнахме работа и нямахме физическата възможност да прекарваме толкова много време заедно...и все пак всеки ден бяхме заено и не пропускахме възможност - просто и на двамата ни се искаше....от време на време, обаче, се случваше да му отказвам и смятах, че това е нормално - все пак съм жена...НО в началото на 2009 година всичко това се промени - той сякаш се превърна в различен човек...каквото и да правя - нищо не помага и на недостъпна съм се правила и на лесно достъпна - НЕ - нищо. Вярвайте ми - говорили сме, но единственото, което казва е, че е смазан от работа и затова понякога не му с еправи - да, но дори когато е почивка (той работи 3 на 3 - което значи, че има време да си почива), пак не винаги стигаме до там, той самия мисля, че не разбира колко бързо и много са се променили нещата, а аз не знам какво да правя - НИЩИЧКО не помага...може ли някой да ми даде съвет? Как да събудя интереса му? Четох, че екстремните спортове и като цяло спорта повдига желанието на мъжа, сега сме решили да ходим на кънки на лед (негова мечта), но не зная дали ще има отражение...Ще съм ви безкрайно задължена ако ми предложите (дори и банални)методи за справяне със ситуацията - момчето е много свесно, но мисля, че проблемите ни произлизат от леглото. Благодаря ви!