- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- закача ме
значи имам проблем едно момче от другия клас ме закача как да го накарам да престане![]()
![]()
![]()
Не му обръщай НИКАКВО внимание
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ебавай се с него и тиама тотална гавра! Свий му сармите! Да подвие опашка и да не те закача повече
Фрасни му едно круше![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
омг
срежи си/му вените
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
use this ↓↓↓
![]()
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Да ве е*а побърканите емота...Първоначално написано от PurpleDream
![]()
покажи малко ТВЪРД характер .. познавам момичета дето като те погледнат и ти се заоблачава![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Ау горката..кой знае колко си измъчена.. кажи му две три думи и готово..кое е сложното
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
лееелеееййй ужас..![]()
Гоолям проблем е т`ва да знаеш! Сложи край на тъпия си живот и ще спре да те `закача`` ,а и ще спасиш света от още един идиот
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да го накараш да престане ?!
Ами .. харесваш ли го всъщност ?!
Ако го харесва и ти се закачай ..
Ако не - когато започне .. просто му кажи " Стига ! " .. и това е![]()
blowjobПървоначално написано от sladki64etooo
elitooo каза: лееелеееййй ужас.. Гоолям проблем е т`ва да знаеш! Сложи край на тъпия си живот и ще спре да те `закача`` ,а и ще спасиш света от още един идиот
:P :P :P
слушай кво ще ти кажа не аз а ти си идиот в този форум си пишем за да си помагаме а не за да се обиждаме
оооо то пък с едно стига ще стигнеПървоначално написано от bananjanet
удари му един между краката да знае повече да не се закача с теб ... все пак там много боли и ще знае едно на ум
ваУ рокс
Grell