Колко тежите, харесвате ли се такива, каквито сте? Какво е менюто ви за деня, спазвате ли някакви диети, подръжавате ли на някой, поддържате ли дълго едно и също тегло ... Вие сте![]()
E sry, ама темата е другаПървоначално написано от Complicated
1.Тежа 42кг..Първоначално написано от bori96
2.Да,според мен теглото ми е нормално
3.Не,не спазвам някакви диети
4.Ми не,не подръжавам на някого..Всеки си има "акъл" в главата![]()
5.Да,поддържам едно и също тегло
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ок, ок.Първоначално написано от bori96
![]()
Тази сутрин се премерих 52кг (за 1м70). Искам да напълнея с 2-3-4 кила защото съм прекалено слаба, но уви не се получаваЗа целта наблягам на яйца и месо.
тежа..нз колко тежакъм 50 килограма,но не ми личат..висока съм 167 см.
спазвам диети,дори от днес почвам една
харесвам се,но искам ощее![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тежа 55 кг
Висока съм 175
Не спазвам диета, а се храня разделно и спортувам
Харесвам се такава каквота съм
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Тежа 54 кг, висока съм 170 см. Искам да сваля 2 - 3 кг. Ходя на фитнес 1 седмично и се ограничавам със сладките неща и тестеното.
Тежа около 55 килограма и съм висока 170 мисля,че това е нормалноХаресвам се такава каквато съм. Отосно храненето : аз съм вегитарянка,гледам да се храня здравословно и да не прекалявам със сладкото,един ден в седмицата съм само на плодове (така пречиствам организма си) Нямам много време за спорт,но ходя доста
Чувствам се добре в кожата си
харесвам се
въртя се между 48 и 50 кила в зависимост колко ям![]()
![]()
![]()
![]()
спортувам
движения-доста - това ми е в кръвта![]()
гледам понякога да се храня по-здравословно ама... ве ми се отдава особеноще трябва да поработя по въпроса
![]()
емм 42кг. 160 съм висока харесвам си тялото и то много,но искам да кача 5кг. и по-висока да съм ама има време![]()
1.70 съм висока, теглото ми варира между 50-55кг. като в момента съм 52Много си харесвам телосложението, сега няма смисъл да лъжа...
Не спазвам никакви диети, нито спортувам, ям каквото искам когато искам...Не подръжавам на никого
Освен това много лесно си регулирам теглото...правя си експерименти постоянно...например имам един панталон който ми беше леко тесен и не можех да му закопчея ципа а тогава бях 55 кг., реших да намаля яденето и станах 51 и си го носих, а отслабването беше за 1 седмица някъде. После ядях адски много, но си запазих килограмите 1,2 месеца, после пак напълнях, пак отслабвах, при мен е променливо...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Висока съм 1.77 и тежа 59 кг.определено не си харесвам тялото ахах,храня се предимно с боклуци мислех си от днес да започвам диета,но както винаге ми се провалиха нещата и определено не подражавам на никой-да не съм луда...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1.77м. ; 68кг. - не се харесвам и работя по въпроса,не спазвам строга диета,но спрях сладкото и другите боклуци...
Висока съм около 174 и съм 50кг... Харесвам сеМоже да кача още някое килце
Иначе съм спортистка, не пазя диети. Трудно качвам и много лесно свалям. Ям каквото и колкото ми се яде :P
Трагедията е пълна...
Висока съм 1.66, но като се има в предвид, че съм най-едрата в класа ми ( на 13 съм) тежа 48кг.. според мен са добре, а и аз съм си доволна. Активно спортувам, а и с разни диети и боклуци още от сега не искам да си тровя животаИначе се ограничавам от сладкото ( колкото мога) тестеното и мазното.
173 съм и тежа 53 кг....не спортувам активно,но реша ли да сваля ходя 4 пъти седмично на фитнеси се получава...иначе не съм кльощава, а съм си нормална,но определено би ми се искало да съм 50 кг (не че не мога да го постигна
....просто не ми е толкова наложително)....а и до 18-тата година някъде(и около нея) хормоните са в процес на регулиране и диетите, за тези хора които имат проблеми с теглото, може да не дадат ефект, какъвто принципно биха дали,а и са силно вредни...
Висока съм 175, тежа 55кг някъде.
Килограмите са ми идеални, харесвам си и тялото, само трябва да го постегна малко.Ям си разнообразно, ограничавам се от мазни неща, хамбургери, газирано и сладко.Това не значи, че не си хапвам понякога де, няма как.От време на време спортувам - 1-2 пъти в седмицата.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
174 - 56 кг. се държа най-чест0о :дд .. ама искам да сваля малко , ама май няма да стане скор0о :дд