- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли възможност...
Момичета, каква е възможността да решите да опитате да бъдете с приятел, когото смятате за близак такъв.Коя би опитала и коя не ?И защо? :P
Момчето,предполагам е момче депита дали бихме тръгнали с наш приятел,с който сме споделяли и не сме го харесвали до някакъв момент.
П.П.Еее аз тъкмо го написах,ти си изтри мнението.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
еми зависи от мн неща![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
опитах с 1 момче беше ми станал адски близък фр много го обичках..тръгнахме,влюбих се и тва беше голяма грешка защото скъсахме преди 7 месеца , а до скоро още имах чувства към него.. повече не бих тръгнала с момче, което смятам за много близък и много добър приятел!!![]()
а сега вече го загубих и като приятел ..
![]()
I don`t care .. ;] ..
ebahti obqsnenieto men..emmm nqq opitam 6ot posle 6e go zagubq i kato fr mamka mu
![]()
If I played you like a toy?
Зависи от момчето .. ако вероятността да го загубя като приятел след евентуална раздяла е голяма не бих рискувала колкото и да ми се иска .. но ако и след това останем приятели никакъв проблем да съм с него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не... не смятам, че бих го направила. За мен приятелството е много важно сега имам до себе си приятел и не мога да си представя да станем гаджета. Той знае всичко за мен, разбира ме само с поглед, знае всички простотии които съм вършила. Може би това е перфектна основа за гаджета, но не не мога да си го представя. Просто го обичам по друг начин.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Зависи какво изпитвам към него. Ако ми е само приятел не бих опитала. Просто няма смисъл без чувства, тръпка и т.н.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Трябваше да го прочета 5 пъти за да ти разбера какво пишеш...
Ами незнам ако го загубя като приятел а ми е много близък едва ли ще рискувам, а и до сега не ми се е случвало да си падам по някоя близък приятел![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не...не бих развалила приятелството си с него..
Ходила съм с приятел.. бяхме приятели после тръгнахме и сега сме си само и единствено приятели .. това беше отдавнаСега си имам невероятен приятел, който не мисля да заменям с др.. а и няма да мога и да искам
![]()
Имала съм няколко такива връзки и определено бих започнала такава връзка отново(естествено всичко зависи от момчето,от характера му и прочие)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изпитвала съм само и единствено силна тръпка към приятел, която продължи доста дълго(), но реших, че не си струва, заради едното привличане, да прецакам години приятелство. Просто не изпитвах нищо сериозно, за него не знам. Никога не съм си и помисляла да подхващам тая тема, безмислено беше.
Но ако бях сигурна в сериозността на чувствата си и е било споделено, вероятно да, щях да тръгна с приятел.
не бих тръгнала с приятел защото след раздялата ни ще си развалим отношенията и ще го изгубя като приятел.. но има и плюсове да тръгнеш с приятел защото го познаваш.. знаеш много за неговия живот и се чувстваш добре в компанията му следователно ако тръгнеш с този човек ще знаеш че връзката ви ще продължи по- дълъг период от време понеже в много да не кажа почти всички случаи когато опознаеш човека с когото си .. ти се разочароваш
офф надявам се някой да разбра какво имах предвид щот по начина по който го написах.. дори и аз се оплетах докато го четах![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
всичко си е написано ясно...!Първоначално написано от _mimi7y_
Тук обаче понякога пускаш някаква темичка, е така, и ти намират много кусури на изказването, понеже всички са хуманитари и литерати от класата на Достоевски.
Първоначално написано от Schweik
добре казано от мимито ,ама ти авторе ко ше кажиш
![]()
![]()
забелязала съм .. луд го праят тоя дето направи и най-малката грешка..Първоначално написано от Schweik
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Първоначално написано от _mimi7y_
налиииии особено ако пишиш
na
latinica![]()
![]()
Първоначално написано от buuu
![]()
тей ши е то .. все пак повечето хора в форума са безгрешни и няма прошка за тези които сгрешат
![]()
дам учители ше ги правимПървоначално написано от _mimi7y_
![]()