Ходя с едно момче вече 2 месеца,а го харесвам от преди тва...тва заначи около 3-4 месеца ходене зад гъза му.До вчера всичко беше наред,но наскоро се скарах с 1 момче и той тръгна да ме рита и тн,а авера ми седеше отстрани и нищо не каза,а после коментара му беше "Е,то пък щото беше голямото удряне..".Тогава много се ядосах,ама се викам че нищо няма да казвам,за да не се караме пак.След 1 седмица разбрах,че някакво момиче от неговия клас само го зарибявала,барала го и тн. и след като се сетих,че то 1 път и бил казал "Ай са ебем" ПОБЯСНЯХ .Чаках го да влезе в скайп и когато дойде не успях да му кажа нищо...сякаш нямах мнение,сякаш не бях ревала до тогава и нещо не се е случило Въпроса е че той за толкова време не ме е опознал...дори и не е разбрал,че съм добричка,обаче докато не премине границата Вчера го предолредих,че направи ли още 1 фал и изгаря моментално,а неговата реакция беше "че аз почти нещо не съм направил "
Моля ви,помогнете ми.Какво да правя?Вчера дори братовчед му се хвана на бас с 1 приятелка,че съм била прекалено дабра да го зарежа,а не е така-просто държа много на него
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...