.. да, трудно е да се опише всичко.. прекарал съм доста време в този форум, доста време в което съм споделил много неща, и щастили и тъжни, доста време в което съм видял всякакви истории.. доста пъти съм изливал душата си, чувствата си и съм споделял неща, които не съм казвал на други и то не защото търся накаква анонимност, ами заради това, че са малко хората които могат да ме разберат..
Всичко се отнася за едно момиче, което преди просто познавах по име, танцувал съм с нея в клуба по спортни танци, но този месец осъзнах какво представлява и открих истинската й същност.. и точно в тази същност се влюбих. Влюбвал съм се малко пъти, последната ми връзка приключи с не много щастлив край защото нямах възможност да продължа връзката.. но сега се влюбих отново и искам да бъда с въпросното момиче, но едно е да искаш, а друго е да бъде това което искаш.. все още не знае за чувствата ми, но мисля утре да й разкрия всичко.
Защо ли.. защото всичко отвътре малко по малко ме изяжда, всеки ден ме кара да се чувствам по зле, и все по-трудно полагам усилия да го скрия, до днес не можах.. Не можах защото всичко ми с трупа на главата.. защото когато вечер заспя, сутрин се събуждам с мисълта за нея и с мисълта за това какво изпитвам.. защото когато я погледна, се изпълвам с чуство което не съм изпитвал от много време..
Не знам какво да ви кажа, но винаги казвайте това, което мислите.. не крийте истината от човека който искате да бъде с вас, защото днес го направих и за 1ви път я видях без усмивка, и ми стана толкова гадно, че дори не мога да го опиша.. Защото само една усмивка от човека с който искате да бъдете ще ви направи поне малко щастливи..
Затова винаги правете всичко по силите си за да не бъдете съкрушени от това, което се случва.. И винаги избирайте 2рия вариант, който е да кажете нещата така както са и да видите какво ще стане, отколкото да премълчите и да си траете..