- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак се скарахме
пак се скарахме... от нищо нещо![]()
той неуспя да си свърши вс задачи в неделя и ми се обади че няма да се видим и си поговорихме доста, но на мен ми стана гадно че няма да го видя и бях малко сопната и заядлива, но по телефона вс беше ОК. вечерта ми писа в тоя тъп скайп:
той: как си
аз: тъжно ми е
той: аз имам ли нещо общо с това
аз: ти ще кажеш
той: ок повече няма да досаждам лека вечер
след което аз казах че няма нищо такова но той не ми писа повече извиних се за сопонатото си поведение през деня и му казах че ще се чуем на сутринта, но той цял ден не си вдига телефона (вс път като прекаля го прави) написах му 2 смс не ми отговори не ми се обади сега съм сигурна че няма да влезе в скайп...
сега не си намирам място мн ми е тревожно плаче ми се не искам да избързвам с притесненията си, защото се обичаме и сме си го доказали мн пъти просто се надявам по скоро да му мине ядът и дано е само това ...
OOOOO QQ SA USPOKOIti ne si vinovna .. ostavi go toi da te potursi ;]] puk i mojeda ima rabota ili nqkfi zada4i pak znai6 li.. rano ili kusno 6ti sa obadi ne sa filmirai izli6no
puk i si pogovorete po spokoino sledva6tiq put
![]()
If I played you like a toy?
Ами, научи се да не прекаляваш и да бъдеш толерантна, когато има други ангажименти.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами, научи се да не прекаляваш и да бъдеш толерантна, когато има други ангажименти.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
btw mai ti se pravi na nedostupen .. 6to ne go fkara6 v praviq put..i za ko se ti trqq se izvinqva6 ?? obqsni mu prosto 4e iska6 da ste pove4e vreme zaedno 6ta razbere ..uspeh![]()
спокойно,ще му мине,а ти не му пиши,голямо гушшш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
иии голямата работа, ще му мине...
голямото гуш вече го писах .... просто трябва да го оставя да му мине, но се притеснявам да не се откаже от менминалия месец по същия начин се разсърди само че тогава без причина без нищо и след това цял ден не ми се обади не писа... същото като сега .. и на следващия ден си вдигна телефона и вс беше ОК охх нз страх ме е просто не искам да гу загубя
Първоначално написано от vellvet
em kato e pravel taka i predi pii 1 studena voda ..nqq te ostai ko si se zapretesnqvala..
6te mu mine
![]()
Щом те обича не се притеснявай!Изчакай той да те потърси! Сигурна съм,че ще го направи ,когато почва да му става мъчно за теб! ;]]
tAke a dIrty pIcture![]()
'той: как си
аз: тъжно ми е
той: аз имам ли нещо общо с това
аз: ти ще кажеш
той: ок повече няма да досаждам лека вечер'
тоя диаолг е много глупав,ше кажеш има няква игра и и двамата си се правите на интересни ли какво.Тези реплики са толкова всеизвестни и тъпи
ти си направила това,което трябва,извинила си се за държанието си,пращала си смс-и,сега го остави,той ше ти се обади.И ще спреш да го търсиш,не защото си някаква фльорца 'еее 'що все аз трябва да му звъня,майната му' , а ще спреш да му звъниш,за да му дадеш малко въздух.Както пишеше и в някой от по-горните постове-съобразявай се с неговите ангажименти,проявявай разбиранеПък ако вече се случва по-често,тва е друга тема на разговор
![]()
em i as tfa vikam ama na momi4eto i treperqt krakataПървоначално написано от gabiiTu
![]()
prava sum avtorkeeee 6toto i na men mi se pravqt na "nqma da i zvunna 6ot imam dostoinstvo ..neka se pritesnqva da vidq dali durji na men " no nevijdam smisul pri polojenie 4e ste si dokazvali lubofta mnogokratno a i toi durji na tepПървоначално написано от vellvet
![]()
![]()
zahapi 1 Morena e maika e zaeta sqПървоначално написано от Chameleon
![]()
|Първоначално написано от vellvet
![]()
em mom4eto se griji da ima kfo da pii s kiselite krastavici
spox ve momi4ence 6ta potursi :P :P
Първоначално написано от Chameleon
Тъпо лапе е няма какво да се занимаваш да си пилиш нервите бате![]()
Momi4e sumПървоначално написано от Chameleon
i nqmam kirilica stiga ste mi melili 4e ma tfrarite
![]()
А, тва и моя го прави редовно. Като се ядоса за нещо или аз го ядосам, почва да вика някви глупости и излиза офлайн с изключен телефон поне за няколко часа или ден. Чакаш и не го закачаш и му минава бързо. От опит знам, че като звъниш, търсиш го и му се обясняваш само удължаваш сръднята.
molqПървоначално написано от vellvet
![]()
![]()