.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Знам ли и аз,майна

Справедливо ли е това?

Имах си до днес гадженцеНо днес тя ми съобщи,че иска да скъсаме,защото не вижда бъдеще във връзката ниСпоред нея съм отделял прекалено време на аверите,с които правя бизнес.Чудя се во да правя,дали да си търся нова или да чакам тя да ме намери.А новият е по-заможен от мен(има БМВ М5),така че спирам да разчитам и на парите.

Re: Справедливо ли е това?

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Имах си до днес гадженцеНо днес тя ми съобщи,че иска да скъсаме,защото не вижда бъдеще във връзката ниСпоред нея съм отделял прекалено време на аверите,с които правя бизнес.Чудя се во да правя,дали да си търся нова или да чакам тя да ме намери.А новият е по-заможен от мен(има БМВ М5),така че спирам да разчитам и на парите.
    лошо..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не е единствената.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Порасни...
    "Спирам да разчитам и на парите " това е най-тъпото изказване което съм чела...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    smqqtai.. shanadjiski raboti samo 6tom te e ostavila i 6otm kazva6 4e noviq i e mnogo po bogat..togava nevijdam za ko izob6to sujalqva6 4e ste se razdelili pri polojenie 4e tq qvno ne te e obi4ala a e gledala samo parite ti da hodi na mainata si 6e nameri6 dr po dobra
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    лошо..
    Наистина лошо
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ни са ядосвай са.. аз не съм такава, да знаеш, ама съм заета.. ТЦ има други които са по-стойностни от тая, така че яя се оглеждайй на ляво, на дясно..и ако няма опасност МИНАВАЙ!
    I don`t care .. ;] ..

Хахаха, леле по-тъпо изказване не бях чел тука "спирам да разчитам на парите"... Абе, момиче с пари ли се купува?! Като гледам на тази твоя бишва приятелка хич не и пука за тебе, щом веднага се е лепнала за друг, а явно гледа и финансовите възможности, та ако питаш мен и бий шута!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    ХАхахХАха
    KILL HIM !
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Сигурен ли си, че е с новия, защото има повече пари? Може би той просто й обръща повече внимание и тя е по-щастлива с него?!
    Но все пак, ако тя наистина е материалистка, и ти си го знаел... това говори лошо и за двама ви.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    гадженцето ти е материално момичеце, опитай с някой друго, която няма да те зареже за мерцедес S-класа
    Напълно те подкрепям KiSsMyAsS ! Момче събирай си акъла и и тегли една майна!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    да както казаха и други..тя навярно е гледала парите,а не те е обичала.Според мен това е супер глупаво,но всеки си има мнение : )

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Намери си друга 100% ! Да чакаш,какъв е смисълът? Само да си губиш времето в напразни надежди.
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    smqqtai.. shanadjiski raboti samo 6tom te e ostavila i 6otm kazva6 4e noviq i e mnogo po bogat..togava nevijdam za ko izob6to sujalqva6 4e ste se razdelili pri polojenie 4e tq qvno ne te e obi4ala a e gledala samo parite ti da hodi na mainata si 6e nameri6 dr po dobra
    ОМГ ТИ СИ ОТ БУРГАС :Х СРАМИШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИНАЧЕ ОПОЗОРЕНИЯ НИ ГРАД

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Не виждам само какво толкова плюете по парите..

Запали му Бмв-то - и пак ти ще си звездата , а честно казано все повече момичета стават 'материални' и ключът към сърцето на мацката е ключът от бмв-то

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    гадженцето ти е материално момичеце, опитай с някой друго, която няма да те зареже за мерцедес S-класа
    Еее, мерцедес S - класа си е сега друго от BMW-то.. Не е материална, защото това BMW не представлява нищо особенно, просто е тъпа..
    Просто - NEXT ! следващата майна..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако до сега си разчитал само на парите много много жалко за теб ..

п.с. дай си малко почивка докато не осъзнаеш, че не всичко е пари и Аудита ..

офффф (тука ми идва да псувам мн здраво),защо вече повечето свързват любовта с парите.Опомнете се малко!!!Имал нзм си ква кола...ти си нямал нзм си кво...и аре да ходим при другия!Пък ти се отчайваш,защото си нямал като него и вече си много изостанал...Това ли е най-важното за вас да се доказвате кой какво има,пък другото остъй го... немога да разбера как изобщо се нарича тази "любов"?????

Жените са курви! До 1на без изключения!!!

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Жените са к**ви! До 1на без изключения!!!
    разочароваш ме ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Тцтц... всички станахте мутри и мутреси
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Жените са к**ви! До 1на без изключения!!!
    разочароваш ме ..
    Дори девствениците са курви, но са просто без опит. Факт е, че за вас няма нищо по-важно от парите. Сега ще се направите на много вървежни "ама-хъм-чи-то-пък-ти-си-много-повърхнустин-да-ни-слагаш-сичкити-под-общ-знаменатил", но което си е вярно, си е вярно. Жив пример не съм видял за това, че любовта ви е над парите. Всяка жена се продава тялом и дори духом за пари!!! И дори да си против тази идея, скоро и ти ще си разбереш цената, просто малко ти трябва да пораснеш. Естествено когато това стане, ти ще си го знаеш, но пък ще го спестяваш да си го кажеш честно пред всички. Само на специални се правите тука начи!!!

Само по предходното ще кажа, че не е много добре да се слага такава огромна група под общ знаменател. А по темата: Приятелю, зарежи я тая овца и си намери момиче, което наистина да заслужава внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си