- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревнивия баща :Д
Преди време се запознах момче с което мн си допаднахме по4нахме да ходими и всичко е супер.Аз знам че тренира футбол но никога не сам питала при кого докато един ден както бяхме излязли само 2мата по центара и аз му казах че трябва да влезем в някои магазин щот видех баща си и тои помоли да му го посоча та показвам му го аз и то ко са оказа 4е баща ми му е трениор!!!! Та вапроса ми е какво да правя ако баща ми разбере ще ме убие освен че ще ме убие ше го изгони от отбора а тои е един от най добрите му футболисти как да кажа на баща ми защото тои скоро ше разбере за нас![]()
![]()
![]()
очаквах далеч по-интересна темаемии за кво му е да го трепе? то вярно ако си се фанала с някой фешън и аз бих му чупил кухата зализана глава с едно паве, ама..
не е нужно да разбира ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Баща ти първо да те убие, заради това, че си е профукал парите напразно, за да ти купи буквар, а после и учебници по български.
и какво толкова като му е треньор,какъв е проблема?
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Не вярвам да го изхвърли от отбора, ако е толкова добър, колкото го искарваш![]()
![]()
![]()
абе ти нали не си вярно '87 набор? сакън, да не можеш да напишеш правилно иЗкарвам
da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno ..ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove
![]()
If I played you like a toy?
da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno ..ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove
![]()
![]()
Ако момчето е добър нема да изхвърли пък верно не е нужно да разбира!
Аз имах подобен проблем.На момичето ми баща й беше тренюра по плуванено защото бях добър не се отказа от мен .Но за сметка на това ме изтощаваше до краен предел
![]()
![]()
така че ако разбере най-много да го претовари с упражнения-повече обиколко,лицеви опори,коремни преси и подобни!
а бе момиче, ти вкара баща ти и момчето в некъв филм..не мисля че е толкова сериозно, говори с баща ти ..трябва да те разбере! Дъщеря си му!?? ..Първоначално написано от voguetop
нали??
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
0.о
баща ти да не е мъжемразец?
Дай ми една причина,че да ти се сърди!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ами ако бащати разбере обясни му ситуацията и се моли на господ да те разбере
би трябвало да те разбере..
все пак някога трябва да осъзнае, че дъщеря му вече не е детенце![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Той е супер добър, невероятен играч... просто тя не е знаела преди да му каже за баща си, къде тренира, но иначе го е виждала к'ъв е добърПървоначално написано от artemida87
![]()
Първоначално написано от AutomatiC
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако това,което пишеш е истина значи баща ти или е многооо ограничен или прекалено много са го удряли с топката по главата
Никой нормален човек,колкото и да ревнува дъщеря си (въпреки,че ми се струва,че прекалено много преувеличаваш в случая) не би направил нещо таковаНито ще те убие,нито ще рискува да загуби "най-добрия си футболист" ...
Нали се сещаш,че той благодарение на такива футболистчета си изкарва парите и ако си изгони "звездите" на края ще го уволнят,защото отбора под негово ръководство няма да струва
![]()
Оффф заради теб и аз почнах да се филмирам![]()
П.П.Изчакай да станеш поне на 15-16 годинки и тогава мисли за гаджета![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
с всичко съм съгласна, но не и с това!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
I don`t care .. ;] ..