- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А партньорът/ката обиждал/а ли ви е някога?
Сходна тема . . .
Обиждали ли са ви? А вие обиждали ли сте? Какво мислите по въпроса? И това по ли е простимо от физическото насилие? Говоря за обиди не от лиготия, а сериозни - в изблик на яд,на нерви, при скандал и прочие?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Нито аз съм обиждала, нито мен са ме обиждали. За мен е равностойно на физическото насилие, ако се извършва често и по много.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Беше ми казал патка веднъж. За други обиди не се сещам. В повечето случаи се сърдим един на друг.
Иначе обиждането, което не е с цел лиготия или закачка си е чисто неуважение. Не би трябвало да се прощава такова нещо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
случвало се е аз да обиждам, ама той мен няма право. Това е закон.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Нито той мен, нито аз него. Само от време на време го обиждам но но шега щот ме ядосва![]()
![]()
Иначе има ли смисъл да го обиждам като няма за какво? - не искам по никакъв начин да го наранявам, а и никого ни съм мислила нищо лошо за него, обичам го и това е !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ще кажа за бившия, защото със сегашния сме от скоро заедно.
Да, обиждала съм го и то много жестоко.. наистина много съм го засягала по време на скандали.. после адски много съжалявах, защото говорех всичко напук, без да го мисля.Той винаги ми прощаваше и никога не ме беше обиждал... но и да се беше случило, също щях да простя, не само защото аз съм го правила, ами и защото съм убедена, че ако беше станало, щеше отново да бъде само от яд, а не защото го мисли. Беше голяма любов... най-хубавите ми 2 години.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Момичето на BasTarD също те обича :PПървоначално написано от ShawnMac
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
На вас двамата не ви ли писна да пишете лиготиите си във всяка тема!?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Изглежда не им омръзва..
Иначе не,нали ми е уж ми е някакъв близък човек.
Що да ме обижда?
Не са ме обиждали, но ако го направят бих била безкомпромисна (ако обидата ме нарани). Никой няма право да ме принизява и нагрубява, камо ли пък човека, който принципно би трябвало да ме обича.
Но от друга страна не съм обидчива. Бих преглътнала някоя по-груба дума в хода на спор или нещо шеговито подметнато, по простата причина, че и аз бих използвала такава в гнева или смеха си, емоционална съм.
Ми да,като се скараме се почва веднага.Тоя е такъв,оня е еди какъв си..ама такъв ни е начина на каране.Явно всички се разбирате по мирния начин.![]()
Първоначално написано от flowerlina
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не.. Но не виждам нищо ЧАК толквоа ненормално .. смис като се скарат много .. човек си изпуска нервите но всичко си има граници
При сериозна караница - не. Като се лигавим аз съм го обиждала, той мен не.
Може да си гледате работата![]()