.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

нямам шанс

Здравейте.Просто искам да си излея душата тук защото малко са хората които ме разбират. Преди седмица две се запознах с едно момче по скайп.Случайно му намерих скайпа дори не очаквах че така ще се развият обсточтелствата.Той ми писа първо и си говорихме в продължение на часове (по принцип с непознати не мога да си пиша така свободно както с него стана).И така ден два три и аз постепенно взех че се влубих в него (или поне така си мисля постоянно мисля за него).Не мога да разбера как стана така просто с него имаме общи интереси и идеали.Да дойдим до същността че той си имал приятелка и че е мн далече от моя град,но лятото ще има екскурзия до неговия град (и той ми каза че ще се видим) ;( Хора откачам ви казвам ;( мисълта че нямам никакъв шанс ме подлудява.

еми намери някой, с който да го заместиш.. щото до лятото има много време ;д пишете си, но гледай да го възприемаш като приятел, с който споделяш. Успех ;>

Супер фен Аватара на AutomatiC
    ми според мен в бъдеще нищо няма да излиезе ..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Първо, това изобщо не е влюбване - вие дори не се познавате. Имате сходни интереси и ти е приятно да общуваш с него. Той е нов, непознат и сега ти е интересно да си пишеш с него, но ще видиш, че след време като си попишете повече, няма да ти е толкова приятно, няма да мислиш за него, както сега.
    Пиши си с него, няма нищо лошо, но не се вкарвай във филми, че го обичаш и т.н. Пък ако лятото още поддържате някаква връзка, може да се видите. (:
    А и помни, че хората често не са такива, за каквито се представят в интернет. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не си влюбена .. пък и да си той си има приятелка.
    А и до лятото има много време

Щом си има приятелка напрао се откажи Успех!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Ако аз чаках лятото за да го видяя, вечно сама трябваше да съм. Има и други момчета, поогледай се
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    По балкана някъде..
    Skype love FAILZ
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Skype love FAILZ
    + и за добавка- Every time.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    ми според мен в бъдеще нищо няма да излиезе ..
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: нямам шанс

Цитирай Първоначално написано от francheska9
    Здравейте.Просто искам да си излея душата тук защото малко са хората които ме разбират. Преди седмица две се запознах с едно момче по скайп.Случайно му намерих скайпа дори не очаквах че така ще се развият обсточтелствата.Той ми писа първо и си говорихме в продължение на часове (по принцип с непознати не мога да си пиша така свободно както с него стана).И така ден два три и аз постепенно взех че се влубих в него (или поне така си мисля постоянно мисля за него).Не мога да разбера как стана така просто с него имаме общи интереси и идеали.Да дойдим до същността че той си имал приятелка и че е мн далече от моя град,но лятото ще има екскурзия до неговия град (и той ми каза че ще се видим) ;( Хора откачам ви казвам ;( мисълта че нямам никакъв шанс ме подлудява.
    няма смисъл,не прави моета грешка,да се надяваш на нещо,което никога няма да стане,недей!има достатъчно други момчета,казах ти неправи моета грешка!късмет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    заблуждаваш се, не си влУбена...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

толкова сте миличкии

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    влУбила се
    Брях,брях

Супер фен
    И как по-точно стана тая работа без да сте се виждали, без да сте си говорили само ей така си пишете и ти хоп влюби се... Ейййй заблудени деца бе

П.С. дойдем, не дойдйм и влюбя, не влубя

Ами да ти кажа по-добре свиквай с тази мисъл,защото 1во ,че има приятелка ии 2ро ,че разстоянието е огромен проблем. ;]
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Ами да ти кажа по-добре свиквай с тази мисъл,защото 1во ,че има приятелка ии 2ро ,че разстоянието е огромен проблем. ;]

К'во да свиква омг... Бахти тъпотията е това. Писала си 2 пъти с някъв си и вече "охххххх влюбена съм" дрън та плява.. Айде стига глупости моля ви се. Смешно е !

П.С. Не знам ама тая от аватара ти ако я набарам Малееееей само хубави работи съм и намислил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си