- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много или малко учите
така еПървоначално написано от Luci
по разказвателните предмети почти не уча защото слушам в час
въпросът е че ни дават доста контролни и домашни .. затова се налага повечко учене..
забравих да допълня;че не съм зубърка =D>
Хахахахахавсички си мислят, че съм зубърче и уча като луда, оммгг колко за злее!!!!!!!! Аз учебник не съм отваряла в нас от началото на годината, домашни не съм писала, пиша ги в клас...Всичко си уча в клас...разбирам си урока, само ако има контролно го прочитам 1,2 пъти и то в клас преди самото контролно...Обаче съм отличничката на класа, ее има и други освен мен, но общо взето имам най-добрите оценки. Има зубърчета дето се трепят да учат милите, ама нещо се не им се получава особено по математика, когато няма как да научат на изуст всички задачи
Извода е, че си зависи от самия човек и как възприема всичко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
В кое училище учите?
Оу "Иван Вазов" Русе
Много домашни ли ви дават и доста ли ви се налага да учите?
Еми различно..поначало не се оплаквам..
Много ли учите;не ви пука или не ви се налага да се бъхтите с мн учене?
![]()
Гледам да наблягам на ученето + това съм последна година и после кандидатстване и..
Налага ми се много да учаТук не е като в България
Не може да учиш малко
Ако не учиш, просто не минаваш
Нямам намерение да се излагам и да повтарям.Затова съм си седнала на дупето
Последната седмица малко се отпуснах, но пак ще се стягам, че след седмица и полувина са ми изпитите
![]()
![]()
уча по англиски , български и история.. по другото гледам да искарам оценката да е хубава поне ... но в 11 клас много не и тормозятвече секи се е ориентирал и си учи по квото му е нужно най-много
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Не си давам зор![]()